Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

Obedová ponuka v Hoteli MIKADO na 17.týždeň (22.4. - 26.4.2024)

Ponuka biznis obedového menu platí v pracovných dňoch pondelok až piatok od 11:00 do vypredania.
Cena hlavného chodu podľa ponuky - uvedená pri každom jedle osobitne.

Konzumácia dennej obedovej ponuky  je možná v reštaurácii a na terase hotela.

PONDELOK 22.4.

  • POLIEVKA: 250ml Polievka z beluga šošovice
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Wrap plnený kuracím mäsom, rímskym šalátom a caezar dresing (1,3,4,7,10) - 8,90 €
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Dubákové rizoto s parmezánom (7,12) - 9,30 €
  • DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky

UTOROK 23.4.

  • POLIEVKA: 250ml Špenátový krém (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčová kotleta so zelerovým gratinom a jablkovým pyré (7,9) - 8,90 €
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Zemiakové pirohy s kyslou smotanou, slaninkou a jarnou cibuľkou (1,3,7) - 7,80 €
  • DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky

STREDA 24.4.

  • POLIEVKA: 250ml Francúzska polievka s cestovinou (1,3)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Konfitované morčacie stehno s kyslou kapustou a zemiakovými džatkami (1,3,7) - 8,50 €
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Parené buchty so slivkovým lekvárom, preliate maslom a posypané orieškami (1,3,7,8) - 7,20 €
  • DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky

ŠTVRTOK 25.4.

  • POLIEVKA: 250ml Kukuricový krém so slaninovým chipsom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Tekvicový prívarok s mäsovou sekanou a strateným vajíčkom (1,3,7,10) - 8,90 €
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Šunkovo-syrový špíz v cestíčku, zemiaková kaša a uhorkový šalát (1,3,7) - 8,50 €
  • DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky

PIATOK 26.4.

  • POLIEVKA: 250ml Držková polievka s domácim chlebíkom (1,3,7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Linguine s omáčkou z pečenej papriky s parmezánom a krevetami (1,4,7,9,12) - 12,90 €
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Zapekaná cuketa s pohánkou a mozzarella (1,7) - 7,80 €
  • DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov