Hotel MIKADO reštaurácia ROUGE a baryMilovníci dobrého vína iste ocenia interiérovo zaujímavú vinotéku s viac ako sto druhmi vín z celého sveta, ktorá je súčasťou reštaurácie Rouge.Hotel MIKADO reštaurácia ROUGE a baryHotel MIKADO reštaurácia ROUGE a bary

A ́la carte menu - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

A'la carte a Lobby Bar menu v Hoteli MIKADO

Môžete si vybrať: Lobby menu, predjedlá a polievky, šaláty a cestoviny, hlavné jedlá a dezerty.

ROUGE A'la carte Menu - Jeseň - Zima 2022

Ponuka a la carte platí v dňoch pondelok až piatok v čase od 11:00 do 22:00 hod. V čase mimo otváracích hodín iba na objednávku min. 24 hod vopred.

PREDJEDLÁ A POLIEVKY

  • 80g Losos „mi cuit“ so syrom „labneh“ z bieleho jogurtu a citrónový gel (1,4,7,10)- 9,40 €
  • 80g Kačacia paštéta s hruškovým gélom, orechový reliš a domácou grilovanou brioškou (1,3,4,7,8,10,12)- 13,90 €
  • 80g Klasický hovädzí tatarák (black angus) (1,4,10) - 16,90 €
    (Neodporúča sa, aby tepelne neopracované mäso a vajcia konzumovali deti, tehotné a dojčiace ženy a osoby s oslabenou imunitou
  • 250ml Hovädzí vývar so zeleninou a domácimi rezancami alebo pečeňovými knedličkami (1,3,7,9) - 4,30 €
  • 250ml Krém z pečených gaštanov s výhonkami a tymianom    (7) - 8,40 €
  • 250ml Polievka dňa - 3,70 €

ŠALÁTY A CESTOVINY

  • 120g Šalát s tuniakom, pečené baby zemiaky s petržlenovou vňaťou, fazuľovými luskami, olivami a pošírovaným vajíčkom   (3,4,10) - 20,90 €
  • 200g/120g Caesar šalát s parmezánovými krutónmi a grilovanými krevetami (1,2,3,4,7,10) - 19,60 €
  • 200g/150g Caesar šalát s parmezánovými krutónmi a prsiami z kukuričného kuraťa (1,3,4,7,10) - 15,90 €
  • 250g Bryndzové halušky so slaninou (1,3,7)- 9,40 €
  • 250g Domáce tagliatelle s „ Beurre Blanc“ krémovou omáčkou, hríbmi, špenátom a zeleným bylinkovým pestom   (1,3,7,8,12) - 13,80 €

HLAVNÉ JEDLÁ

  • 160g Filet z halibuta s cviklou pečenou v slanom cestíčku, batatovými hranolkami, smotanovo-chrenovou omáčkou a píniové oriešky   (1,3,4,7,8) - 21,90 €
  • 180g Prsia z kukuričného kuraťa (sv) so zelerovým pyré, blanšírovaným mangoldom a baby karotkou    (7,9,12) - 16,90 €
  • 150g Bravčová panenka (sv) v slaninovom obale na slivkovej omáčke z červeného vína a zemiakovým pyré    (7,9,12)- 15,70 €
  • 180g Kačacie prsia s fermentovanou červenou kapustou, glazovaným paštrnákom, zemiakovými knedličkami a omáčkou „demi glace“ (1,3,7,9,12)- 18,90 €
  • 150g Chrbát z daniela v orechovo-bylinkovej kruste, brusnicami, tekvicovým pyré a tekvicovými šúľancami v orechovej strúhanke (1,3,7,8,9)- 19,80 €
  • 200g Vyprážaný teľací rezeň so zemiakovým šalátom (1,3,7,10) - 19,90 €
  • 150g Steak z hovädzej sviečkovej (Black Angus) s „Bernaise omáčkou“, hlivou ustricovou, romanescom a pečenými baby zemiakmi (3,7,12)- 38,20 €

Na požiadanie vám steak pripravíme aj v gramáži a s omáčkou podľa dennej ponuky: 200g – 45,90 €, 300g – 70,90 €, 400g – 89,70 €

DEZERTY

  • 100g „Sticky toffee pudding“ s karamelom a pomarančovým sorbetom z bieleho jogurtu    (1,3,7) - 5,90 €
  • 30ml Výber domácich sorbetov a zmrzlín  (3,5,7,8,12) - 1,70 €

ŠÉFKUCHÁR ODPORÚČA

  • Špecialita šéfkuchára sa pravidelne obmieňa - personál reštaurácie Rouge vás s radosťou informuje o aktuálnej ponuke - volajte Reštaurácia Rouge: +421 37 321 03 58

LOBBY MENU

Ponuka platí denne v čase od 7:00-22:00 hod.

  • 250g Mozarellové panini - mozzarella, rajčinová salsa, ciabatta a rukolový šalátik   (1,7) - 7,50 €
  • 250g Tuniakový toast - tuniak, majonéza, červená cibuľa, paprika, toast a listový šalát (1,3,4,7) - 7,20 €
  • 170g/150g Pastrami senvdič - domáca údená hovädzia hruď, ražný chlieb, kyslá uhorka, dijonská horčica, majonéza a listový šalát (1,3,7,10) - 11,50 €
  • 300g/150g Hovädzí guláš s klobáskou () - 12,50 €

Ponuku vám vieme pripraviť aj z bezlepkového pečiva za doplatok € 2,50

 

S diétnymi požiadavkami sa obráťte, prosím, na náš personál.
Hmotnosť mäsa v jedlách je uvedená v surovom stave.
Ceny sú uvedené v Eurách, vrátane 20% DPH, platné od 1.11.2022
V cene nie je zahrnutý servisný poplatok.
Vypracoval Executive Chef Milan Drgoňa.

 vegetariánske jedlo – vegetarian dish
 bezlepkové jedlo – gluten-free dish
 varené metódou sous vide – cooked sous vide style

Jedlá v jedálnom lístku môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich

Snažíme sa pre vás vyberať tie najkvalitnejšie suroviny z našej krajiny, niektoré mäsá však majú aj zahraničný pôvod. kuracie - Slovenská republika, Rakúsko, morčacie - Slovenská republika, Česká republika, kačacie - Slovenská republika, Rakúsko, bravčové - Slovenská republika, hovädzie - Slovenská republika, Holandsko, Uruguaj, teľacie - Rakúsko, Holandsko, jahňacie - Nový Zéland

Fotogaléria: Pre gurmánov