Hotel MIKADO reštaurácia ROUGE a baryMilovníci dobrého vína iste ocenia interiérovo zaujímavú vinotéku s viac ako sto druhmi vín z celého sveta, ktorá je súčasťou reštaurácie Rouge.Hotel MIKADO reštaurácia ROUGE a baryHotel MIKADO reštaurácia ROUGE a bary

A ́la carte menu - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

A'la carte a Lobby Bar menu v Hoteli MIKADO

Môžete si vybrať: Lobby menu, predjedlá a polievky, šaláty a cestoviny, hlavné jedlá a dezerty.

ROUGE A'la carte Menu - Jeseň 2020

Ponuka a la carte platí v dňoch pondelok až piatok v čase od 11:00 do 16:00 hod. V čase mimo otváracích hodín iba na objednávku min. 24 hod vopred.

PREDJEDLÁ A POLIEVKY

  • 100g Langoš (osúch) s pečenou cviklou, žĺtkom, domácim kečupom a tvrdým syrom   (1,3,7)- 3,80 €
  • 100g Klasický hovädzí tatarák (black angus) (1,4,10) - 15,80 €
    (Neodporúča sa, aby tepelne neopracované mäso a vajcia konzumovali deti, tehotné a dojčiace ženy a osoby s oslabenou imunitou
  • 250ml Hovädzí vývar so zeleninou a domácimi rezancami alebo pečeňovými knedličkami (1,3,7) - 3,20 €
  • 250ml Tekvicový krém so semiačkami, šľahačkou a olejom    (7)- 4,70 €
  • 250ml Polievka dňa - 3,20 €

ŠALÁTY A CESTOVINY

  • 250g Šalát s grilovanou brokolicou, enciánom, beluga šošovicou a sezamovým dresingom    - 11,80 €
  • 200g/160g Caesar šalát s parmezánovými krutónmi a grilovanými krevetami (1,2,3,4,7,10) - 18,60 €
  • 200g/200g Caesar šalát s parmezánovými krutónmi a prsiami z kukuričného kuraťa (1,3,4,7,10) - 13,10 €
  • 250g Bryndzové halušky so slaninou (1,3,7)- 8,90 €
  • 250g Tagliatelle s dubákmi, sušenými rajčinami a parmezánom   (1,3,7) - 9,10 €

HLAVNÉ JEDLÁ

  • 150g Treska varená v masle so strukovinovým ragú, cviklou a bielym jogurtom   (4,7,9) - 13,20 €
  • 180g Prsia z kukuričného kuraťa (sv) s tekvicovým rizotom a enciánom     (7) - 11,70 €
  • 150g Bravčová panenská (sv) s restovanými zemiakmi, dubákmi, pórom a silný bravčový výpek    (7)- 13,70 €
  • 150g Diviak na šípkovej omáčke so slanou buchtou plnenou oškvarkami (1,3,7,9) - 16,50 €
  • 200g Vyprážaný teľací rezeň so zemiakovým šalátom (1,3,7,10) - 17,40 €
  • 150g Steak z hovädzej sviečkovej (Black Angus) s restovanou sezónnou zeleninou a bylinkovým maslom    (7)- 23,60 €

Na požiadanie vám steak pripravíme aj v gramáži a s omáčkou podľa dennej ponuky: 200g – 29,60 €, 300g – 47,00 €, 400g – 60,20 €

DEZERTY

  • 100g Gaštanový veterník s jablkom, vanilkovým tvarohom a slaným karamelom (1,3,7) - 4,50 €
  • 30ml Výber domácich sorbetov a zmrzlín   (3,5,7,8,12) - 1,50 €

ŠÉFKUCHÁR ODPORÚČA

  • Špecialita šéfkuchára sa pravidelne obmieňa - personál reštaurácie Rouge vás s radosťou informuje o aktuálnej ponuke - volajte Reštaurácia Rouge: +421 37 321 03 58

LOBBY MENU

Ponuka platí denne v čase od 7:00-22:00 hod.

  • 220g Mozarellové panini - mozzarella, rajčinová salsa, ciabatta a rukolový šalátik   (1,7) - 6,50 €
  • 250g Tuniakový toast - tuniak, majonéza, červená cibuľa, paprika, toast a listový šalát (1,3,4,7) - 6,90 €
  • 170g/150g Pastrami senvdič - domáca údená hovädzia hruď, ražný chlieb, kyslá uhorka, dijonská horčica, majonéza a listový šalát (1,3,7,10) - 8,60 €
  • 300g/150g Hovädzí guláš s klobáskou () - 9,30 €

Ponuku vám vieme pripraviť aj z bezlepkového pečiva za doplatok € 2,50

 

S diétnymi požiadavkami sa obráťte, prosím, na náš personál.
Hmotnosť mäsa v jedlách je uvedená v surovom stave.
Ceny sú uvedené v Eurách, vrátane 20% DPH, platné od 5.10.2020
V cene nie je zahrnutý servisný poplatok.
Vypracoval Executive Chef Štefan Benďák.

 vegetariánske jedlo – vegetarian dish
 bezlepkové jedlo – gluten-free dish
 varené metódou sous vide – cooked sous vide style

Jedlá v jedálnom lístku môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich

Snažíme sa pre vás vyberať tie najkvalitnejšie suroviny z našej krajiny, niektoré mäsá však majú aj zahraničný pôvod. kuracie - Slovenská republika, Rakúsko, morčacie - Slovenská republika, Česká republika, kačacie - Slovenská republika, Rakúsko, bravčové - Slovenská republika, hovädzie - Slovenská republika, Holandsko, Uruguaj, teľacie - Rakúsko, Holandsko, jahňacie - Nový Zéland

Fotogaléria: Pre gurmánov