Hotel MIKADO reštaurácia ROUGE a baryMilovníci dobrého vína iste ocenia interiérovo zaujímavú vinotéku s viac ako sto druhmi vín z celého sveta, ktorá je súčasťou reštaurácie Rouge.Hotel MIKADO reštaurácia ROUGE a baryHotel MIKADO reštaurácia ROUGE a bary

A ́la carte menu - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

A'la carte a Lobby Bar menu v Hoteli MIKADO

Môžete si vybrať: Lobby menu, predjedlá a polievky, šaláty a cestoviny, hlavné jedlá a dezerty.

ROUGE A'la carte Menu - Jar - Leto 2022

Ponuka a la carte platí v dňoch pondelok až piatok v čase od 11:00 do 19:00 hod. V čase mimo otváracích hodín iba na objednávku min. 24 hod vopred.

PREDJEDLÁ A POLIEVKY

  • 80g Marinovaný čerstvý losos (gravlax) s domácim špaldovým chlebom a šalátik z čerstvých výhonkov (1,4,7,10)- 8,90 €
  • 100g Klasický hovädzí tatarák (black angus) (1,4,10) - 15,90 €
    (Neodporúča sa, aby tepelne neopracované mäso a vajcia konzumovali deti, tehotné a dojčiace ženy a osoby s oslabenou imunitou
  • 250ml Hovädzí vývar so zeleninou a domácimi rezancami alebo pečeňovými knedličkami (1,3,7,9) - 3,70 €
  • 250ml Avgolemono z pečenej špargle preliate smrčkovým krémom    (7) - 6,10 €
  • 250ml Polievka dňa - 3,30 €

ŠALÁTY A CESTOVINY

  • 250g Šalát z mladej špargle s ricottou a omáčka „Gribiche“    (3,7,10) - 10,90 €
  • 200g/120g Caesar šalát s parmezánovými krutónmi a grilovanými krevetami (1,2,3,4,7,10) - 18,60 €
  • 200g/200g Caesar šalát s parmezánovými krutónmi a prsiami z kukuričného kuraťa (1,3,4,7,10) - 13,80 €
  • 250g Bryndzové halušky so slaninou (1,3,7)- 8,90 €
  • 250g Domáce tortelloni plnené teľacím mäsom a syrom s medvedím cesnakom, omáčka zo smrčkov, baby špenátu, cherry paradajok a smotany   (1,3,7) - 14,80 €

HLAVNÉ JEDLÁ

  • 180g Chrbát z tresky tmavej s ragú z trojfarebnej mrky a zelených fazuliek a pyré zo sladkých zemiakov   (4,7) - 13,40 €
  • 180g Grilované prsia z kukuričného kuraťa na zelenom rizote s parmezánom, granátovým jablkom a mrkvový chips (7) - 14,20 €
  • 200g Panenka s bôčikom (sv) zo slamového prasiatka s mladým hráškom, silnou bravčovou omáčkou, šalotkou a modré zemiaky  ()- 14,60 €
  • 200g Kotlety z jahňaťa v pistáciovej kruste, glazované edamame bôby a baby zemiaky s jarnou cibuľkou  (6,7)- 17,40 €
  • 150g Pomaly pečený jeleň s višňami a hubami, pučené zemiaky s bryndzou, slaninkou a pažítkou  (7)- 18,40 €
  • 200g Vyprážaný teľací rezeň so zemiakovým šalátom (1,3,7,10) - 17,60 €
  • 150g Steak z hovädzej sviečkovej (Black Angus) s baby zemiakmi so špargľou, brokolicou a maslom s modrým syrom   (7)- 33,20 €

Na požiadanie vám steak pripravíme aj v gramáži a s omáčkou podľa dennej ponuky: 200g – 40,80 €, 300g – 66,20 €, 400g – 87,60 €

DEZERTY

  • 100g Jogurtová panna cotta s malinami a jemne pečenou posýpkou z mandlí a bielej čokolády    (3,7) - 4,80 €
  • 30ml Výber domácich sorbetov a zmrzlín  (3,5,7,8,12) - 1,50 €

ŠÉFKUCHÁR ODPORÚČA

  • Špecialita šéfkuchára sa pravidelne obmieňa - personál reštaurácie Rouge vás s radosťou informuje o aktuálnej ponuke - volajte Reštaurácia Rouge: +421 37 321 03 58

LOBBY MENU

Ponuka platí denne v čase od 7:00-22:00 hod.

  • 220g Mozarellové panini - mozzarella, rajčinová salsa, ciabatta a rukolový šalátik   (1,7) - 6,50 €
  • 250g Tuniakový toast - tuniak, majonéza, červená cibuľa, paprika, toast a listový šalát (1,3,4,7) - 6,90 €
  • 170g/150g Pastrami senvdič - domáca údená hovädzia hruď, ražný chlieb, kyslá uhorka, dijonská horčica, majonéza a listový šalát (1,3,7,10) - 8,60 €
  • 300g/150g Hovädzí guláš s klobáskou () - 9,30 €

Ponuku vám vieme pripraviť aj z bezlepkového pečiva za doplatok € 2,50

 

S diétnymi požiadavkami sa obráťte, prosím, na náš personál.
Hmotnosť mäsa v jedlách je uvedená v surovom stave.
Ceny sú uvedené v Eurách, vrátane 20% DPH, platné od 14.3.2022
V cene nie je zahrnutý servisný poplatok.
Vypracoval Executive Chef Mgr.Tomáš Demény.

 vegetariánske jedlo – vegetarian dish
 bezlepkové jedlo – gluten-free dish
 varené metódou sous vide – cooked sous vide style

Jedlá v jedálnom lístku môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich

Snažíme sa pre vás vyberať tie najkvalitnejšie suroviny z našej krajiny, niektoré mäsá však majú aj zahraničný pôvod. kuracie - Slovenská republika, Rakúsko, morčacie - Slovenská republika, Česká republika, kačacie - Slovenská republika, Rakúsko, bravčové - Slovenská republika, hovädzie - Slovenská republika, Holandsko, Uruguaj, teľacie - Rakúsko, Holandsko, jahňacie - Nový Zéland

Fotogaléria: Pre gurmánov