Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

Business Obedové Menu v Nitre - pracovné dni od 11:00 do 14:00 hod.

Môžete si vybrať 2, 3 alebo 4-chodové obedové menu z ponuky: 1 predjedlo, 2 polievky, 3 hlavné jedlá a 1 dezert

obedové menu v Hoteli MIKADO na 8. týždeň (18.2 - 22.2. 2019)

PONDELOK - svetové pondelky INDIA    

  • PREDJEDLO: 80g Karfiol v cícerovej múke (7)    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Jemne pikantná šošovicová polievka ()    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 300g Zeleninová „Tikka Masala“ s „Chapati“ chlebíkom (1)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Bravčové na paprike s maslovými haluškami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Kuracie placky s tekvicou, poľníčkom a pasta zo slnečnicových semiačok (3)
  • DEZERT: 100g Tapioka s ružovou vodou a liči ()    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Zapekané šampiňóny (3,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zeleninová polievka s mrveničkou (1,3)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia na šošovicovo- rajčinovom ragú s dusenou ryžou ()
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Hovädzie dusené na chrenovej omáčke so žemľovou knedľou (1,3,7,9,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Cícerové placky s pesto jogurtom a lístkami (7,8)
  • DEZERT: 100g Čokoládová pena s hruškou (3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Tekvicové placky s jogurtom (1,3,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cesnaková polievka so syrom a opečeným chlebom (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacie prsia plnené oštiepkom, zemiakový gratin a špenátový krém (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Parené buchty s maslom a makom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 250g Králičie stehno na cesnaku s pečenou zeleninou cottage syrom (7,9)
  • DEZERT: 100g Jogurtový rez s ovocím (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Cícerová pena so sezamovou pastou (11)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kapustová polievka s rajčinou (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Kura pečené na cesnaku so šampiňónmi, baby zemiaky a miešaný šalát (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Diviak na smotane s parenou knedľou a brusnicami (1,3,7,9,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Tuniakový šalát s fazuľovými strukmi a pošírovaným vajíčkom (3,4)
  • DEZERT: 100g Orechovo-karamelová roláda (1,3,7,8)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Pena z údeného lososa s kôprom (4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolový krém s jemne pikantnou strúhankou (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Paprikáš zo sumca, tvarohové halušky s kôprom (1,3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Teľacia roláda plnená žemľovou plnkou, zemiaková kaša a cviklový šalát (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pečené šampiňóny so špenátom, kukuricou, bielym jogurtom a pažítkovým olejom (7)
  • DEZERT: 100g Gaštanová panna cotta s višňami (7)

Ceny 2, 3 alebo 4-chodového obedového menu:

2-chodové obedové menu 7,50 €
3-chodové obedné menu 8,50 €
4-chodové obedné menu 9,50 €
Za zmenu prílohy v obedovom menu sa účtuje 0,70 €

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

The dishes in this menu could contain some of the following allergens; the number of each allergen group is listed in brackets after the dish name.
1. cereals containing gluten, 2. crustaceans and products made from them, 3. eggs and egg products from them, 4. fish and products from them, 5. peanuts and products thereof, 6. soybeans and products made from them, 7. milk and milk products, 8. nuts (all kinds of nuts), 9. celery and products thereof, 10. mustard and products thereof, 11. sesame seeds and products thereof, 12. sulphur dioxide and sulphites, 13. lupin and products thereof, 14. molluscs and products thereof.