Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

Obedová ponuka v Hoteli MIKADO na 4.týždeň (20.1. - 24.1.2025)

Ponuka biznis obedového menu platí v pracovných dňoch pondelok až piatok od 11:00 do vypredania.
Cena hlavného chodu podľa ponuky - uvedená pri každom jedle osobitne.

Konzumácia dennej obedovej ponuky  je možná v reštaurácii a na terase hotela.

PONDELOK 20.1.

  • POLIEVKA: 250ml Krém z pečeného zeleru s cesnakovou bruschettou (1,3,7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčací cordon bleu s dusenou ryžou a kapustový šalát (1,3,7) - 10,20 €
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Špagety aglio e olio s chilli a parmezánom (1,3,7) - 7,50 €
  • DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky

UTOROK 21.1.

  • POLIEVKA: 250ml Gulášová polievka s domácim chlebom (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie soté v zemiakovej placke, posypané strúhaným syrom (1,3,7,10) - 9,20 €
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Brokolicové karbonátky na listovo-zeleninovom šaláte s jogurtovým dipom (1,3,7) - 7,70 €
  • DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky

STREDA 22.1.

  • POLIEVKA: 250ml Kulajda (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Ragú z bravčovej panenky na šampiňónovej omáčke s tagliatelle (1,3,7) - 10,50 €
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Trhanec s hrozienkami, vanilkovou espumou a jablkové chutney (1,3,7) - 7,50 €
  • DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky

ŠTVRTOK 23.1.

  • POLIEVKA: 250ml Paradajková s bazalkovým olejom a mozzarellou (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Divina na smotane s domácou parenou knedľou a brusnicami (1,3,7) - 10,70 €
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Pečený batat plnený cottage syrom na quinoovo-rukolovom šaláte (7) - 7,90 €
  • DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky

PIATOK 24.1.

  • POLIEVKA: 250ml Cícerová polievka so zeleninou (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Platesa so zemiakovým gratinom a choron omáčkou (3,4,7) - 10,90 €
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Vyprážané šampiňóny so zemiakovou kašou a rajčinový šalát (1,3,7) - 7,90 €
  • DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov