Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

Obedová ponuka v Hoteli MIKADO na 22.týždeň (26.05. - 30.05.2025)

Ponuka biznis obedového menu platí v pracovných dňoch pondelok až piatok od 11:00 do vypredania.
Cena hlavného chodu podľa ponuky - uvedená pri každom jedle osobitne.

Konzumácia dennej obedovej ponuky  je možná v reštaurácii a na terase hotela.

PONDELOK 26.05.

  • POLIEVKA: 250ml Mrkvovo-zázvorový krém s chipsom z mrkvy
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Špíz z kuracích pŕs a zeleniny s miešaným šalátom a opekané zemiaky (7) - 10,20 €
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Vyprážaný oštiepok s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,7,10) - 10,50 €
  • DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky

UTOROK 27.05.

  • POLIEVKA: 250ml Frankfurtská s párkom (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Dusené hovädzie s čerstvým chrenom a varenou zeleninou (9) - 11,20 €
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Špenátové halušky s nivovou omáčkou a karamelizovanou cibuľkou (1,3,7) - 7,80 €
  • DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky

STREDA 28.05.

  • POLIEVKA: 250ml Paradajková s mozzarellou (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Obrátený bravčový rezeň s prírodnou omáčkou a pučené zemiaky (1,3,7,9) - 10,20 €
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Pečený batat s cottage cheese a quinoa na rukolovom šaláte (7) - 7,90 €
  • DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky

ŠTVRTOK 29.05.

  • POLIEVKA: 250ml Hrachová so zeleninou
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia na kari s dusenou ryžou (9) - 9,80 €
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Zapekané palacinky s tvarohom a čerstvými jahodami (1,3,7) - 7,90 €
  • DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky

PIATOK 30.05.

  • POLIEVKA: 250ml Hubová krémová s údeným kolenom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Grilovaný ostriež s mrkvovými hranolkami a pak choi, jogurtový dip (4,7) - 10,80 €
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Hubové arancini v panko strúhanke podávané s listovým šalátom a paradajkovou salsou (1,3,7) - 8,90 €
  • DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov