Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis menu - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

Business Obedové Menu v pracovné dni od 11:00 do 14:00 hod.

obedové menu v Hoteli MIKADO na 39. týždeň (24. 9 - 28 .9. 2018)

Môžete si vybrať 2, 3 alebo 4-chodové menu z ponuky: 1 predjedlo, 2 polievky, 3 hlavné jedlá a 1 dezert

PONDELOK - svetové pondelky ČESKO    

  • PREDJEDLO: 80g Huspenina s mladou cibuľkou    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Držková polievka (1,9)    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Bravčové pečené s dusenou kapustou a kysnutou knedľou (1,3,7)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Kuracie fašírky so syrom, petržlenové zemiaky a uhorkový šalát (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Celozrnné penne s pečenou tekvicou a gorgonzolou (1,7)
  • DEZERT: 100g Tvarohové knedličky s jablkami (1,3,7)    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Bryndzová pena s pažítkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zeleninový boršč s kyslou smotanou (7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Vysmážané kura so zemiakovo-cibuľovým šalátom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Plnená paprika na rajčinovej omáčke s kysnutou knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Placky z červenej šošovice s cviklou, listovým šalátom a sezamovým dressingom (3,11)
  • DEZERT: 100g Jogurtová torta s bobuľovým ovocím (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Šunková roládka (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolová polievka s hráškom ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Bravčové líčka na červenom víne so zemiakovou kašou (7,9,12)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Ryžový nákyp so slivkami a škoricou (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Morčacie prsia sous vide s restovanou zeleninou a bazalkovým pestom (7,8)
  • DEZERT: 100g Banánová pena s mliečnou čokoládou (7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Divinová paštéta s brusnicami ()
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová polievka s údeným mäsom (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia s jablkom a enciánom na zemiakovej kaši (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Diviačí bok plnený údeným mäsom, dusená kyslá kapusta a zemiaková knedľa (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Miešaný šalát s bulgurom, cícerom a pečeným karfiolom (1)
  • DEZERT: 100g Hruškový koláč s karamelom (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Tuniakový šalátik (3,4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Rajčinová polievka s kyslou smotanou (7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia v parmezánovom cestíčku, linguini s cherry rajčinami, maslom a šalviou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Konfitované kačacie stehno na červenej kapuste s lokšami (1,3)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Filetovaný pstruh na listovom šaláte s pečenou cviklou a chrenovým vinagretom (4)
  • DEZERT: 100g Citrónový rez s černicovou omáčkou (1,3,7)

Ceny 2, 3 alebo 4-chodového menu:

2-chodové biznis menu 7,50 €, 3-chodové biznis menu 8,50 €, 4-chodové biznis menu 9,50 €
Za zmenu prílohy v biznis menu sa účtuje 0,70 €

Jedlá v našom jedálnom lístku môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

The dishes in this menu could contain some of the following allergens; the number of each allergen group is listed in brackets after the dish name.
1. cereals containing gluten, 2. crustaceans and products made from them, 3. eggs and egg products from them, 4. fish and products from them, 5. peanuts and products thereof, 6. soybeans and products made from them, 7. milk and milk products, 8. nuts (all kinds of nuts), 9. celery and products thereof, 10. mustard and products thereof, 11. sesame seeds and products thereof, 12. sulphur dioxide and sulphites, 13. lupin and products thereof, 14. molluscs and products thereof.