Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis menu - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

Business Obedové Menu v pracovné dni od 11:00 do 14:00 hod.

obedové menu pre 38. týždeň (17.9-21.9.2018)

Môžete si vybrať 2, 3 alebo 4 chodové menu: 1 predjedlo, 2 polievky, 4 hlavné jedlá a 2 dezerty

PONDELOK - svetové pondelky ČESKO    

  • PREDJEDLO: 80g Zemiakové knedličky plnené údeným mäsom (1,3,7)    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml „Kulajda“ s pošírovaným vajíčkom (3,7)    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Králik na smotane so žemľovou knedľou (1,3,7,9)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Kurací „černohor“ s petržlenovými zemiakmi a rajčinovým šalátom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pečená zelenina s fetou a bazalkovým pestom (7,8)
  • DEZERT: 100g Pečené buchty so slivkovým lekvárom (1,3,7)    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Cviklový šalátik (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zeleninová polievka s mrveničkou (1,3,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacia roládka plnená hubovou fašou, pečený zemiak a cesnakový dip (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Segedínsky guláš s parenou knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Zeleninové krupoto s grilovaným enciánom (1,7)
  • DEZERT: 100g Gaštanová roláda s čokoládou a šľahačkou (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Syrová pena s hruškou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Fazuľková polievka s pošírovaným vajíčkom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Restovaná kuracia pečeň na cibuľke, dusená ryža a rajčinový šalát (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Jablkovo- tvarohová žemľovka s čokoládou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Kuracie prsia s pečenou tekvicou a bylinkovým cottage syrom (7)
  • DEZERT: 100g Pena z mliečnej čokolády s hruškou (3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Vajíčkový šalát s pažítkou (3,7,10)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kelová polievka s párkom ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčová sekaná s vajíčkom, prívarok z červenej šošovice a domáci zemiakový chlieb (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Vysmážané šampiňóny s baby zemiačikmi a remuládou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Morčacie prsia plnené modrým syrom s baby špenátom a cherry rajčinami (7)
  • DEZERT: 100g Čokoládový perník (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Údená makrela s jablkom a chrenom (4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hydinový krém so zeleninou (1,7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Rybací špíz s dusenou zeleninou a holandskou omáčkou (3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 250g Bravčové rebierka pečené na pive s nakladanou zeleninou ()
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Restovaná hliva s fazuľkou, rukolou a polentovými krutónmi (1,7)
  • DEZERT: 100g Makovo-višňový závin (1,3,7)

Ceny 2, 3 alebo 4 chodového menu:

2 chodové biznis menu 7,50 €, 3 chodové biznis menu 8,50 €, 4 chodové biznis menu 9,50 €
Za zmenu prílohy v biznis menu sa účtuje 0,70 €

Jedlá v našom jedálnom lístku môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

The dishes in this menu could contain some of the following allergens; the number of each allergen group is listed in brackets after the dish name.
1. cereals containing gluten, 2. crustaceans and products made from them, 3. eggs and egg products from them, 4. fish and products from them, 5. peanuts and products thereof, 6. soybeans and products made from them, 7. milk and milk products, 8. nuts (all kinds of nuts), 9. celery and products thereof, 10. mustard and products thereof, 11. sesame seeds and products thereof, 12. sulphur dioxide and sulphites, 13. lupin and products thereof, 14. molluscs and products thereof.