Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

Business Obedové Menu v Nitre - pracovné dni od 11:00 do 14:00 hod.

Môžete si vybrať 2, 3 alebo 4-chodové obedové menu z ponuky: 1 predjedlo, 2 polievky, 3 hlavné jedlá a 1 dezert

obedové menu v Hoteli MIKADO na 50. týždeň (10.12 - 14.12. 2018)

PONDELOK - svetové pondelky SVETOVÉ VIANOCE    

  • PREDJEDLO: 80g Pečené slivky v slanine ()    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hubová polievka (7)    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Pečená morka s gaštanmi a zemiakovou kašou (7)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Údená krkovička s hrachovou kašou a smaženou cibuľkou (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Šalát z pečenej mrkvy a zelenej fazuľky s údeným pstruhom (4,10)
  • DEZERT: 100g Gaštanovo-čokoládová roláda (1,3,7)    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Tekvicovo-syrová pena (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hŕstková polievka (1,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia plnené oštiepkom, restované zemiaky a brusnice (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Bravčové pečené s dusenou kapustou a knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Brokolicový šalát so sušenými rajčinami a kešu dressingom (8)
  • DEZERT: 100g Pena z mliečnej čokolády s hruškou (3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Šunková pena s cibuľkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cesnaková polievka so syrom a opečeným chlebom (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Pečené kura s plnkou, zemiakovou kašou a čalamádou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Tvarohové knedličky s jablkami a škoricou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Hovädzí rozbif s pečenou zeleninou a jogurtovou remuládou (7,10)
  • DEZERT: 100g Banánová torta s karamelom (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Mini lángoš so syrom (1,3,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kelová polievka s párkom ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacie prsia so šampiňónovým ragú a dusenou ryžou (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Diviačia roláda plnená údeným mäsom, kyslá kapusta a zemiaková knedľa (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Jačmenné krúpy so špenátom, sladkými zemiakmi a kozím syrom (1,7)
  • DEZERT: 100g Čokoládovo- višňový rez so šľahačkou (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Šalátik z tresky (3,4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Brokolicový krém s údeným lososom (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Lososový špíz s citrónovou omáčkou, cuketou a baby zemiakmi (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Teľacie na paprike so špenátovými haluškami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Bulgur s jesennou zeleninou a grilovaným enciánom (1,7)
  • DEZERT: 100g Gaštanový cheesecake (1,3,7)

Ceny 2, 3 alebo 4-chodového obedového menu:

2-chodové obedové menu 7,50 €
3-chodové obedné menu 8,50 €
4-chodové obedné menu 9,50 €
Za zmenu prílohy v obedovom menu sa účtuje 0,70 €

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

The dishes in this menu could contain some of the following allergens; the number of each allergen group is listed in brackets after the dish name.
1. cereals containing gluten, 2. crustaceans and products made from them, 3. eggs and egg products from them, 4. fish and products from them, 5. peanuts and products thereof, 6. soybeans and products made from them, 7. milk and milk products, 8. nuts (all kinds of nuts), 9. celery and products thereof, 10. mustard and products thereof, 11. sesame seeds and products thereof, 12. sulphur dioxide and sulphites, 13. lupin and products thereof, 14. molluscs and products thereof.