Kúpte si tento piatok 27. marca Varechu (príloha Pravdy), navarte jedlo podľa receptu nášho šéfkuchára a
vyhrajte obed pre 2 osoby v MIKADE.
V piatkovej Pravde, konkrétne v jej gastronomickej prílohe Varecha sa tentoraz servíruje niečo dobré k čaju. A to z kuchyne šéfkuchára MIKADO Štefana Benďáka.
Gastro
príloha Pravdy v piatok 4. októbra 2019 pozýva svojich fanúšikov na Dezerty od susedov. Predstaví ich tentoraz
hotel MIKADO prostredníctvom kuchára a cukrára Jána Halaja, ktorý do "Varechy" vybral a pripravil deväť skvelých dezertov zo susedných krajín.
Hotelový portál si tentoraz robí chute na jemnučkú a
krásne vyzerajúcu tortu v gréckom letnom štýle, ktorú pripravil náš špecialista na dezerty Ján Halaj. Uhádnete, z čoho je pripravená?
Máme radosť, že Nitra a náš hotel MIKADO zaujali aj našich severných susedov. Nedávno nás navštívil televízny štáb, ktorý pre stanicu TVP Krakow vyrába cestovateľskú reláciu Turystyczna jazda.Tentoraz prejazdili krížom-krážom Nitriansky kraj a jeho zaujímavosti.
"V pozícii hotelierky som sa vyslovene našla. Na jednej miske váh leží väčšia zodpovednosť – nielen za seba a hotel, ale aj za svoj tím, svojich poriadených,"
hovorí riaditeľka Hotela MIKADO Nitra pre ekonomický webový portál TREND v sekcii Reštaurácie + Hotely + Víno.
Oslava narodenín, gratulácie k promóciám, privítanie bábätka,
malá svadba, potľapkanie za športový výkon alebo objatia k zaslúženému povýšeniu... to všetko sa skrýva v gastroprílohe Pravdy v téme Rodinná oslava - aj s hotelom MIKADO.
Úspešní blogéri zo Slovenska z SheMakesMeTravel.com tentoraz v rámci svojich pomalých potuliek zamierili do Nitry, kde prežili "víkend opradený povesťami". Čerešničkou na ich nitrianskej torte vraj bolo ubytovanie v Hoteli MIKADO a pečená kačka v reštaurácii Rouge.
"Česká aj slovenská kuchyňa majú toho veľa spoločného, aj keď etnografovia vravia o preferencii kyslých chutí na Slovensku a sladkých v Čechách. Jedlá oboch národov sú však rovnako plné chutí a pripravované rovnakým prístupom – pomaly, trpezlivo, poctivo..."