Tradícia oslavy mladých vín – otváranie pivníc s mladým vínom – vznikla vo Francúzsku vo vinárskej oblasti Beaujolais a rozšírila sa postupne po celom svete.
Milovníci vína sa postarali o to, že táto tradícia stále žije a je rovnako veľmi obľúbená aj na Slovensku. Tradične, tohto roku už po ôsmy raz, sa do nej zapája aj Hotel MIKADO a ďalšie miesta cez Nitriansku organizáciu cestovného ruchu.
Ochutnajte, ako sa snúbi mladé Beaujolais s výborným jedlom
BEAUJOLAIS po slovensky 2019 sa začína aj u nás – rovnako, ako na celom svete – v tretí novembrový štvrtok. V Reštaurácii ROUGE sa preto v termíne 21. – 24.11.2019 budú podávať nielen mladé vína z Francúzska ale aj výborné vína zo Slovenska.
Špeciálne k tomuto sviežemu, jemne aromatickému moku rubínovej farby, náš šéfkuchár Štefan Benďák pripravil mimoriadnu ponuku A la carte menu, ktorá sa bude podávať počas Dní Beaujolais.
Rezervujte si svoj stôl na túto akciu hotela MIKADO
Mladé vínko, dobré jedlo, príjemné prostredie a spoločnosť blízkych osôb je záruka príjemne stráveného času. Príďte na dni Beaujolais do hotela MIKADO a určite neoľutujete! Tím reštaurácie ROUGE sa o vás s radosťou a profesionálne postará.
Rezervácie vášho stola v reštaurácii Rouge si môžete urobiť telefonicky na čísle 037 32 10 348 alebo cez kontaktný formulár na recepciu hotela MIKADO - do predmetu správy, prosím, uveďte: Beaujolais 2019 a do tela správy čas a počet osôb, prípadne ďalšie informácie ako alergie na jedlo, prípadne iné obmedzenia vašich hostí.