Grilovacia karta reštaurácia Rouge Hotel MIKADOGrilovacia karta reštaurácia Rouge Hotel MIKADOGrilovacia karta reštaurácia Rouge Hotel MIKADOGrilovacia karta reštaurácia Rouge Hotel MIKADO

Grilovacia karta Reštaurácia Rouge Hotel MIKADO

Letná grilovacia karta v Reštaurácii Rouge

Aj v Hoteli MIKADO sa v letnej sezóne veselo griluje. V rámci obeda či večere si môžete vybrať šťavnaté grilované jedlá z prémiového mäsa a lokálnej čerstvej zeleniny z našej Letnej grilovacej karty. K hlavnému jedlu ako príloha grilovaná zelenina, čerstvú salát alebo domáce zemiakové hranolčeky a chlebíky. Jedlá z grilu si môžete vychutnať na letnej terase alebo v reštaurácii Rouge.

Domáci hamburger so šalátom "coleslaw"

  • Homemade hamburger with coleslaw (1, 3, 7)
  • Váha/weight: 200 g
  • Cena/price: 9,20 €

Filetovaný morský vlk s citrónovou soľou

  • Fillet of seabass with lemon salt (4)
  • Váha/weight: 150 g
  • Cena/price: 12,30 €

Marinované gazdovské kuracie stehno

  • Marinated free-range chicken leg
  • Váha/weight: 200 g
  • Cena/price: 8,60 €

Kotleta z mliečneho prasiatka na rozmaríne

  • Suckling piglet cutlet with rosemary
  • Váha/weight: 200 g
  • Cena/price: 10,90 €

Domáce zemiakové hranolčeky

  • Homemade French fries
  • Váha/weight: 150 g
  • Cena/price: 2,50 €

Restovaná zelenina na cesnaku a tymiáne

  • Stir-fried vegetables with garlic and thyme
  • Váha/weight: 150 g
  • Cena/price: 2,50 €

Šalát zo sezónnej zeleniny

  • Seasonal vegetable salad
  • Váha/weight: 150 g
  • Cena/price: 2,80 €

Domáca pitta alebo zemiakový chlieb

  • Homemade pitta or potato bread (1)
  • Váha/weight: 100 g
  • Cena/price: 1,50 €

S diétnymi požiadavkami sa obráťte, prosím, na náš personál.
Hmotnosť mäsa v jedlách je uvedená v surovom stave.
Ceny sú uvedené v eurách, vrátane 20% DPH, platné odo dňa 02.07.2018
V cene nie je zahrnutý servisný poplatok.
Vypracoval Executive Chef Štefan Benďák.

If you have special diet requirements, please, ask your waiter.
The meat portions are weighted raw.
All prices are in Euro including 20% VAT valid from 02.07.2018
Service charge is not included in price.
Created by the Executive Chef Štefan Benďák.

 

Jedlá v jedálnom lístku môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

The dishes in this menu could contain some of the following allergens; the number of each allergen group is listed in brackets after the dish name.
1. cereals containing gluten, 2. crustaceans and products made from them, 3. eggs and egg products from them, 4. fish and products from them, 5. peanuts and products thereof, 6. soybeans and products made from them, 7. milk and milk products, 8. nuts (all kinds of nuts), 9. celery and products thereof, 10. mustard and products thereof, 11. sesame seeds and products thereof, 12. sulphur dioxide and sulphites, 13. lupin and products thereof, 14. molluscs and products thereof.