Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

Nová denná obedová ponuka.

Obedové menu Nitra

denná obedová ponuka v Hoteli MIKADO na 13.týždeň (27.03. - 31.03. 2023)

Objednávky berieme do 14:00 hod. Len osobný odber . Rozvoz je z technických príčin ukončený.
Cena 2-chodového menu podľa ponuky – 10,00 € .

Konzumácia dennej obedovej ponuky  je možná v reštaurácii a na terase hotela.

PONDELOK 27.03.

  • POLIEVKA: 250ml Krémova polievka z cvikli so syrom feta (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie karí s čerstvou zeleninou a jazmínovou ryžou ()
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Krupoto s pórom, sušenými rajčinami a s parmezánom (1,7)
  • DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky

UTOROK 28.03.

  • POLIEVKA: 250ml Šošovicová polievka s koreňovou zeleninou (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Pečené morčacie prsia s krémovou omáčkou z medvedieho cesnaku a zemiakové gnocchi (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 110g Grilovaný syr Halloumi na listovom šaláte s domácim citrusovým dresingom a ovsenými vločkami (1,7)
  • DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky

STREDA 29.03.

  • POLIEVKA: 250ml Slepačí vývar s rezancami a zeleninkou (1,3,7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Divinová sviečková s brusnicami a domácou žemľovou knedľou (1,3,7,9,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Domáce tvarohové guľky s čučoriedkami a maslom (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky

ŠTVRTOK 30.03.

  • POLIEVKA: 250ml Česká Kulajda s vajíčkom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Grilované kuracie stehná s bylinkovo-zeleninovým kuskusom a granátovým jablkom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Zapekané špenátové halušky so smotanovo-syrovou omáčkou a karamelizovanou cibuľkou (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky

PIATOK 31.03.

  • POLIEVKA: 250ml Talianska minestrone s bazalkovým olejom (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Plnené bravčové mäso so slaninou, klobáskou, kyslou uhorkou a tarhoňa (1,3,7,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Rybie kúsky vo vínnom cestíčku s hranolkami a mladým hráškom (1,3,4,7)
  • DEZERT: 100g Podľa dennej ponuky

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov