Šalátové menu Hotel MIKADO Reštaurácia RougeŠalátové menu Hotel MIKADO Reštaurácia RougeŠalátové menu Hotel MIKADO Reštaurácia Rouge

Šalátové menu Reštaurácia Rouge Hotel MIKADO

Šalátové Menu v Reštaurácii Rouge - Zima 2019/2020

Reštaurácia Rouge je otvorená denne od 6:30 (raňajky) do 22:00 hod.

Ak máte chuť na zdravší obed alebo ľahšiu večeru, máme pre vás sezónne šalátové menu.
Naše šaláty sú pripravované z najčerstvejších surovín, podľa možnosti lokálnych a prémiového mäsa.
Nezabúdame ani na vegetariánov, pre ktorých máme v ponuke bezmäsitý variant.

S pečenou zeleninou a sviečkovou | With Roasted Vegetables and Beef

  • Sýtejšia zimná verzia s mäsom: Šalát z pečenej sezónnej zeleniny s jemnou hovädzou sviečkovou, posypaný sezamovými semienkami a preliaty zdravým jogurtovým dresingom (7,10,11)  
  • Filling winter option with meat: Salad created from seasonal roasted vegetables with tender beef tenderloin cuts, sprinkled with sesame seeds and served with healthy yoghurt dressing (7,10,11)
  • Váha/weight: 250 g
  • Cena/price: 13,50 €

Strukovinový s tuniakom | With Legumes and Tuna

  • Šalát z mixu strukovín s tuniakom, pošírovaným vajíčkom a voňavým bazalkovým pestom (3,4,7)  
  • Salad made from mix of hearthy legumes, tuna fish, poached egg and fragrant basil pesto (3,4,7)
  • Váha/weight: 250 g
  • Cena/price: 9,20 €

Zelený s grilovaným syrom | Green with Grilled Cheese

  • Krásne farebný šalát so sezónnymi lístkami, grilovaným syrom Halloumi a sušenými rajčinami (7,10)    
  • A beautifully colourful salad with seasonal greens, grilled Halloumi cheese and dried tomatoes (7,10)
  • Váha/weight: 250 g
  • Cena/price: 9,30 €

 

 

S diétnymi požiadavkami sa obráťte, prosím, na náš personál.
Ceny sú uvedené v Eurách, vrátane 20% DPH, platné od 21.12.2019
V cene nie je zahrnutý servisný poplatok.
Vypracoval Executive Chef Štefan Benďák.

If you have special dietary requirements, please, ask your waiter.
All prices are in Euro including 20% VAT valid from December 21, 2019
Service charge is not included in the price.
Created by the Executive Chef Štefan Benďák.

 vegetariánske jedlo – vegetarian dish
 bezlepkové jedlo – gluten-free dish
 varené metódou sous vide – cooked sous vide style

 

Jedlá v jedálnom lístku môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Dishes in this menu could contain some of the following allergens; the number of each allergen group is listed in brackets after the dish name.
1. cereals containing gluten, 2. crustaceans and products made from them, 3. eggs and egg products from them, 4. fish and products from them, 5. peanuts and products thereof, 6. soybeans and products made from them, 7. milk and milk products, 8. nuts (all kinds of nuts), 9. celery and products thereof, 10. mustard and products thereof, 11. sesame seeds and products thereof, 12. sulphur dioxide and sulphites, 13. lupin and products thereof, 14. molluscs and products thereof.

FotoGaléria jedál