"Výrok „nežijeme preto, aby sme jedli, jeme preto, aby sme žili“, je somarina degradujúca jedlo na palivo bez pridanej hodnoty," píše autor reportáže na Aktuality.sk Marián Jaslovský. "Najlepšie je jedlo s láskou, preto sme v rámci nášho víkendového pobytu v Nitre podnikli aj niekoľko gastronautických expedícií."
V článku, ktorý je prvou časťou seriálu reportáží, mapujúcich podniky na Slovensku a veci či miesta, súvisiace s gastronómiou, navštívil aj reštauráciou Rouge Hotela MIKADO, v ktorej mal podľa všetkého naozajstný gastronomický zážitok.
"Jedlo je znamenité, originálne, skvele nakomponované v celku aj so zmyslom pre detail, vyvážené, s neprevalenými, ale jasne definovanými chuťami," píše. "Šéfkuchár Štefan Benďák to robí dobre, obsluha je nevtieravo milá a profesionálna a do Rouge určite ešte prídeme."