V médiach o nás napísali

Zápisky gastronautov: Víkend v Nitre - Aktuality.sk 10/2016

Zápisky gastronautov: Víkend v Nitre - Aktuality.sk 10/2016
"Obed nemôžeme odfláknuť, lebo nechceme zažiť ďalšie rozpačité pocity, tak konzultujem s Trip Advisorom a ten neomylne radí reštauráciu Rouge. Po nedlhej exkurzii prichádzame okľukou k hotelu Mikádo. Áno, sme tu správne. Jedlo je znamenité, originálne..."

"Výrok „nežijeme preto, aby sme jedli, jeme preto, aby sme žili“, je somarina degradujúca jedlo na palivo bez pridanej hodnoty," píše autor reportáže na Aktuality.sk Marián Jaslovský. "Najlepšie je jedlo s láskou, preto sme v rámci nášho víkendového pobytu v Nitre podnikli aj niekoľko gastronautických expedícií."

V článku, ktorý je prvou časťou seriálu reportáží, mapujúcich podniky na Slovensku a veci či miesta, súvisiace s gastronómiou, navštívil aj reštauráciou Rouge Hotela MIKADO, v ktorej mal podľa všetkého naozajstný gastronomický zážitok.

"Jedlo je znamenité, originálne, skvele nakomponované v celku aj so zmyslom pre detail, vyvážené, s neprevalenými, ale jasne definovanými chuťami," píše. "Šéfkuchár Štefan Benďák to robí dobre, obsluha je nevtieravo milá a profesionálna a do Rouge určite ešte prídeme."

Reportáž Mariána Jaslovského o víkende v Nitre a okolí s výborným obedom v hoteli MIKADO si prečítate tu.