Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2018/43 Obedové menu Nitra MIKADO

2018/43 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 43. týždeň (22.10 - 26.10. 2018)

PONDELOK - svetové pondelky THAJSKO    

  • PREDJEDLO: 80g Jarné rolky so sladkým čili dipom (1,3,4,6,14)    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Krevetová ostro-kyslá polievka (2,4,6)    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 300/150g Pražené ryžové rezance s kuracím mäsom, vajíčkom a zeleninou (3,4,6,14)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Ragú z bravčovej panenskej so sušenými dubákmi, tarhoňou a kapustovým šalátom (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Miešaný šalát s pečenou tekvicou, hruškou a gorgonzollou (7)
  • DEZERT: 100g Banán v kokosovom mlieku s palmovým cukrom ()    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Cícerové placky so sezamovou pastou (11)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zeleninová polievka s mrveničkou (1,3,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia zapekané jablkom a enciánom, zemiaková kaša (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Grilované morčacie stehno s bylinkovým maslom, ryžou a rajčinovým šalátom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Celozrnné penne s jesennou zeleninou a bazalkovým pestom (1,7,8)
  • DEZERT: 100g Jogurtová torta s ovocím (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Cestovinový šalátik (1,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Krém z hlivy so zemiakovou slamou (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčací špíz na paprikových zemiakoch s kyslou uhorkou ()
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Parené buchty so slivkovým lekvárom, makom a maslom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 170g Dusené teľacie so zeleninou a čerstvým chrenom ()
  • DEZERT: 100g Jablkové pité s hrozienkovým krémom (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Bryndzová pena s pažítkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka s údeným mäsom (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Pečené kura so šampiňónmi, baby zemiakmi a syrom čedar (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Maďarský guláš s parenou knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Šalát z bulguru, pečenej cvikle, mrkvy a valeriány (1)
  • DEZERT: 100g Slivkový koláč z lineckého cesta so škoricovou posýpkou (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Šalát z tresky s hráškom (4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Rajčinová polievka s bazalkou (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Rybací koláč s hráškom, zapečený zemiakovou kašou (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Zapekané rigatoni s boloňskou omáčkou a parmezánom (1,7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Kuracia roláda plnená marinovanou zeleninou na tekvicovom pyré (3)
  • DEZERT: 100g Tiramisu (1,3,7,8)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov