Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

Business obedové menu je z technických príčin pozastavené.

2018/44 Obedové menu Nitra MIKADO

2018/44 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 44. týždeň (29.10 - 2.11. 2018)

PONDELOK - svetové pondelky MAĎARSKO    

  • PREDJEDLO: 80g Lečo s klobáskou (3)    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Jókayho fazuľová polievka (1,9)    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Jahňací perkelt s maslovými haluškami (1,3,7)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Morčací „černohor“ so zemiakovou kašou a kyslou uhorkou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Kukuričné cestoviny s pečenou tekvicou a nutričnými kvasnicami ()
  • DEZERT: 100g Orechové palacinky s čokoládou a šľahačkou (1,3,7,8)    

UTOROK - sviatok

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Pena z pečených paprík na slanom keksíku (1,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zeleninový boršč s kyslou smotanou (7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 240g Pečené kuracie stehná s plnkou, dusenou ryžou a rajčinovým šalátom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Cisársky trhanec so slivkami a škoricou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Kuracie prsia s pečenou cviklou, poľníčkom a kozím syrom (7)
  • DEZERT: 100g Gaštanová pena s hruškou (7)

ŠTVRTOK - sviatok

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Vajíčkový šalát s pažítkou (3,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Špenátová polievka s vajíčkom 63°C (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Filetovaný pstruh s karfiolovým gratinom a rajčinami (3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Moravský vrabec s kapustnými strapačkami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Strukovinový šalát s pohánkou a grilovaným syrom (7)
  • DEZERT: 100g Višňová roláda s mliečnou čokoládou (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov