Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2018/45 Obedové menu Nitra MIKADO

2018/45 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 45. týždeň (5.11 - 9.11. 2018)

PONDELOK - svetové pondelky MAĎARSKO    

  • PREDJEDLO: 80g Mini lángoš so syrom (1,3,7)    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Halászlé (4)    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 300/150g Koložvárska kapusta s petržlenovými zemiakmi (7)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Grilované kuracie prsia na tekvicovom rizote (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Celozrnné cestoviny so zeleninovým ragú (1,9)
  • DEZERT: 100g „Somló“ halušky (1,3,7,8)    

UTOROK -

  • PREDJEDLO: 80g Pažítkový cottage syr s cviklou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hydinový krém so zeleninou (1,7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Pečené morčacie stehno s krémovým špenátom a baby zemiakmi (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Diviak na smotane s brusnicami a žemľovou knedľou (1,3,7,9,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Cuketový koláč so sušenými rajčinami a uhorkovo- jogurtový dip (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Jablkový závin z kysnutého cesta (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Tekvicovo- cícerová pena (11)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolová polievka s hráškom ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Konfitované kačacie stehno na červenej kapuste s lokšami a knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Pečené buchty plnené slivkovým lekvárom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Morčacie prsia sous vide s restovanou zeleninkou a bazalkovým pestom (7,8)
  • DEZERT: 100g Gaštanová panna cotta s višňami a čokoládou (7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Šampiňónový šalátik (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Krúpová polievka so zeleninou (1,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Vykostené kuracie stehno z grilu s bylinkovým maslom, ryžou a rajčinovým šalátom (7,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Bravčová roláda plnená údeným mäsom, kyslá kapusta a zemiakové knedličky (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pšeno s pečenou jesennou zeleninou a fetou (7)
  • DEZERT: 100g Čokoládová pena s bobuľovým ovocím (3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Tuniakový šalátik na pečenom zemiaku (3,4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml azuľová polievka s hubami (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Treska s kôprovou penou, baby zemiakmi a cviklou (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Penne so šunkou, rajčinami a smotanou (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Morčacie prsia sous vide s pečeným karfiolom a jogurtovým dipom (7)
  • DEZERT: 100g Citrónový rez so snehovými pusinkami (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov