Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2018/46 Obedové menu Nitra MIKADO

2018/46 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 46. týždeň (12.11 - 16.11. 2018)

PONDELOK - svetové pondelky INDIA    

  • PREDJEDLO: 80g Karfiol v cícerovej múke (3)    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka ()    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 300 Zeleninová „Tikka Masala“ s „Chapati“ chlebíkom (1)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Morčacie prsia v cestíčku plnené oštiepkom, restované zemiaky a nakladaná zelenina (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Hovädzí rozbíf s pečenou zeleninou a jogurtovou remuládou (7,10)
  • DEZERT: 100g Ryžový puding s mangom (7)    

UTOROK -

  • PREDJEDLO: 80g Bryndzová pena s pečenou cviklou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Gulášová polievka (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kurací cordon bleu, zemiaková kaša a čalamáda (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Bravčové karé sous vide so šampiňónovým ragú a dusenou ryžou (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Restovaná hliva s cícerom, rukolou a polentovými krutónmi (7)
  • DEZERT: 100g Karamelovo- orechová kocka (1,3,7,8)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Marinované vajíčko (3)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Rajčinová polievka s kyslou smotanou (7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie soté v zemiakovej placke s cviklovým šalátom (1,3,7,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Zapekané tvarohové palacinky s omáčkou z bobuľového ovocia (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Teľací krk s topinamburovým pyré, brokolicou a modrým syrom (7)
  • DEZERT: 100g Gaštanový krémeš (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • Dnes v reštaurácii uzavretá spoločnosť. Biznis menu bude opäť k dispozícii v pondelok

PIATOK

  • Dnes v reštaurácii uzavretá spoločnosť. Biznis menu bude opäť k dispozícii v pondelok

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov