obedové menu v Hoteli MIKADO na 46. týždeň (12.11 - 16.11. 2018)
PONDELOK - svetové pondelky INDIA
- PREDJEDLO: 80g Karfiol v cícerovej múke (3)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka ()
- HLAVNÉ JEDLO 1: 300 Zeleninová „Tikka Masala“ s „Chapati“ chlebíkom (1)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Morčacie prsia v cestíčku plnené oštiepkom, restované zemiaky a nakladaná zelenina (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Hovädzí rozbíf s pečenou zeleninou a jogurtovou remuládou (7,10)
- DEZERT: 100g Ryžový puding s mangom (7)
UTOROK -
- PREDJEDLO: 80g Bryndzová pena s pečenou cviklou (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Gulášová polievka (1)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kurací cordon bleu, zemiaková kaša a čalamáda (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Bravčové karé sous vide so šampiňónovým ragú a dusenou ryžou (7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Restovaná hliva s cícerom, rukolou a polentovými krutónmi (7)
- DEZERT: 100g Karamelovo- orechová kocka (1,3,7,8)
STREDA
- PREDJEDLO: 80g Marinované vajíčko (3)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Rajčinová polievka s kyslou smotanou (7,9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie soté v zemiakovej placke s cviklovým šalátom (1,3,7,10)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Zapekané tvarohové palacinky s omáčkou z bobuľového ovocia (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Teľací krk s topinamburovým pyré, brokolicou a modrým syrom (7)
- DEZERT: 100g Gaštanový krémeš (1,3,7)
ŠTVRTOK
- Dnes v reštaurácii uzavretá spoločnosť. Biznis menu bude opäť k dispozícii v pondelok
PIATOK
- Dnes v reštaurácii uzavretá spoločnosť. Biznis menu bude opäť k dispozícii v pondelok