Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

Business Obedové Menu v Nitre - pracovné dni od 11:00 do 14:00 hod.

Môžete si vybrať 1-chodové alebo 2-chodové obedové menu z ponuky: 2 polievky, 4 hlavné jedlá a dezert

2018/47 Obedové menu Nitra MIKADO

2018/47 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 47. týždeň (19.11 - 23.11. 2018)

PONDELOK - svetové pondelky INDIA    

  • PREDJEDLO: 80g Strukovinovy "Daal" ()    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Rajčinová polievka s hráškom ()    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie „Tandoori“ s ryžou a zeleninou ()    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Sekaná s vajíčkom, hubovým prívarkom a domácim zemiakovým chlebom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Grilovaný karfiol s avokádom a pyré zo sladkých zemiakov ()
  • DEZERT: 100g Mliečne guličky s ružovou vodou a sušeným ovocím (7)    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Terinka z holuba s brusnicami (3)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kapustová polievka so sušenými dubákmi ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Kuracia roláda plnená pečienkou s ryžou a rajčinovým šalátom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Hovädzí guláš s kysnutou knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Krupoto s tekvicou, bryndzou a poľníčkom (1,7)
  • DEZERT: 100g Slivková pena so škoricovou drobeničkou (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Nakladaný encián s cibuľkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Pórová polievka s vajíčkom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Kuracie stehno na paprike so špenátovými haluškami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Hruškovo-tvarohová žemľovka s čokoládou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 170g Teľacie dusené so zeleninou a čerstvým chrenom (9)
  • DEZERT: 100g Hruška v lístkovom cestíčku s mliečnou čokoládou (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Syrová kroketka s brusnicami (1,3,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cibuľová polievka so syrovým toastom (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacia roláda plnená bylinkami, syrový krém a baby zemiačiky (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Pečený diviačik s dusenou kapustou a žemľovou knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Brokolicový koláč s čedarom a rajčinovou salsou (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Kysnutý tvarohový koláč so škoricou (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Lososový tatarák s créme fraiche (4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hráškový krém s krutónmi (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Filetovaný pstruh lososovitý s krémovým špenátom a pečeným zemiakom (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Kuracie prsia so šalviou a parmskou šunkou na rajčinových špagetách (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Grilovaná červená kapusta s enciánom a horčicovou omáčkou (7,10)
  • DEZERT: 100g Čokoládovo-banánová roláda (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov