Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

Business obedové menu je z technických príčin pozastavené.

2018/48 Obedové Menu Nitra MIKADO

2018/48 Obedové Menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 48. týždeň (26.11 - 30.11. 2018)

PONDELOK - svetové pondelky MEXIKO    

  • PREDJEDLO: 80g Tortillové čipsy s rajčinovou salsou (1)    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Polievka z čiernej fazule s koriandrovo- cesnakovým olejom ()    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie ragú so syrom v tortille a kapustovo- reďkovkový šalát (1,7)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Diviačí guláš s brusnicami, smaženou cibuľkou a žemľovou knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Celozrnné cestoviny s tuniakom, cherry rajčinami a brokolicou (1,4)
  • DEZERT: 100g Limetkový flan (3,7)    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Zapekané šampiňóny (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kapustová polievka so zeleninou (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacie prsia na paprikových zemiakoch s kyslou uhorkou ()
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 250g Bravčové rebierka pečené na pive s nakladanou zeleninou a domácim zemiakovým chlebom (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Miešaný šalát s bulgurom, cícerom a pečeným karfiolom (1)
  • DEZERT: 100g Čokoládová pena s ananásom (3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Bryndzová roláda s pažítkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka so sušenými dubákmi (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Hovädzie dusené s chrenovou omáčkou a petržlenové zemiaky (1,3,7,9,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Slivkové knedličky s perníkovou posýpkou a maslom (1,3,7,8)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Morčacie prsia sous vide s pečenou tekvicou a gorgonzolou (7)
  • DEZERT: 100g Kokosový rez s banánom a čokoládou (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Vajíčkový šalátik (3,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Frankfurtská polievka (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Segedínsky guláš s parenou knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Kura so šampiňónmi, zemiakmi a syrom čedar (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pečená zelenina s fetou a bazalkovým pestom (7,8)
  • DEZERT: 100g Gaštanová roláda so šľahačkou (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Údená makrela s jablkovo-chrenovým šalátom (4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolový krém s petržlenovým pestom (7,8)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Treska s kôprovým krémom, tekvicou a baby zemiačikmi (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Makaróny s krevetami, vínom a rajčinami (1,2,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 200g Králik na cesnaku so špenátom a pečenou mrkvou ()
  • DEZERT: 100g Pomarančový rez s pistáciami (1,3,7,8)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov