Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2018/49 Obedové menu Nitra MIKADO

2018/49 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 49. týždeň (3.12 - 7.12. 2018)

PONDELOK - svetové pondelky MEXIKO    

  • PREDJEDLO: 80g Avokádová pena s „nachos“ (7)    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kuracia polievka s rajčinami a kukuricou ()    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Chilli con carne so žltou ryžou a pečenou fazuľou ()    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Morčacie stehno so špenátovým krémom a baby zemiakmi (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Restovaná hliva s fazuľkou, rukolou a polentovými krutónmi (7)
  • DEZERT: 100g „Churros“ s kokosovou omáčkou (1,3,7)    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Oškvarková pomazánka s cibuľkou (3,10)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zemiaková polievka so slaninou a majoránom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia zapekané jablkom a enciánom, zemiaková kaša (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Diviak pečený na pive s kapustnými strapačkami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Šošovicový šalát so sušenými rajčinami a grilovaným syrom (7)
  • DEZERT: 100g Makovo- slivková štrúdľa s vanilkovým krémom (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Cviklovo- cícerová pena (11)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zeleninový boršč s kyslou smotanou (7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 240g Kuracie stehno na červenom víne so slaninou a restovanými zemiakmi (9,12)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Pečené buchty plnené slivkovým lekvárom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Grilované morčacie prsia s cviklovým pyré, poľníčkom a kozím syrom (7)
  • DEZERT: 100g Maková pena s pečenou hruškou (3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Vlašský šalát (3,7,10)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Krúpová polievka so zeleninou (1,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčací černohor, petržlenové zemiaky a miešaný šalát (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Pečené bravčové koleno s nakladanou zeleninou a chlebom (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Celozrnné cestoviny so zeleninovým ragú a mozzarellou (1,7,9)
  • DEZERT: 100g Kakaový závin z kysnutého cesta (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Kukuricový šalátik so syrom (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Rybacia polievka so šafranom (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Sumček na masle so zeleninovým rizotom (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Viedenská roštenka so smaženou cibuľkou, tarhoňou a kapustovým šalátom (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Tekvicové lasagne so špenátom a gorgonzolou (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Vanilkové profiterolky s čokoládovým krémom (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov