obedové menu v Hoteli MIKADO na 50. týždeň (10.12 - 14.12. 2018)
PONDELOK - svetové pondelky SVETOVÉ VIANOCE
- PREDJEDLO: 80g Pečené slivky v slanine ()
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Hubová polievka (7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Pečená morka s gaštanmi a zemiakovou kašou (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Údená krkovička s hrachovou kašou a smaženou cibuľkou (1)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Šalát z pečenej mrkvy a zelenej fazuľky s údeným pstruhom (4,10)
- DEZERT: 100g Gaštanovo-čokoládová roláda (1,3,7)
UTOROK
- PREDJEDLO: 80g Tekvicovo-syrová pena (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Hŕstková polievka (1,9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia plnené oštiepkom, restované zemiaky a brusnice (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Bravčové pečené s dusenou kapustou a knedľou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Brokolicový šalát so sušenými rajčinami a kešu dressingom (8)
- DEZERT: 100g Pena z mliečnej čokolády s hruškou (3,7)
STREDA
- PREDJEDLO: 80g Šunková pena s cibuľkou (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Cesnaková polievka so syrom a opečeným chlebom (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Pečené kura s plnkou, zemiakovou kašou a čalamádou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Tvarohové knedličky s jablkami a škoricou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Hovädzí rozbif s pečenou zeleninou a jogurtovou remuládou (7,10)
- DEZERT: 100g Banánová torta s karamelom (1,3,7)
ŠTVRTOK
- PREDJEDLO: 80g Mini lángoš so syrom (1,3,7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Kelová polievka s párkom ()
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacie prsia so šampiňónovým ragú a dusenou ryžou (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Diviačia roláda plnená údeným mäsom, kyslá kapusta a zemiaková knedľa (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Jačmenné krúpy so špenátom, sladkými zemiakmi a kozím syrom (1,7)
- DEZERT: 100g Čokoládovo- višňový rez so šľahačkou (1,3,7)
PIATOK
- PREDJEDLO: 80g Šalátik z tresky (3,4,7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Brokolicový krém s údeným lososom (4,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Lososový špíz s citrónovou omáčkou, cuketou a baby zemiakmi (4,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Teľacie na paprike so špenátovými haluškami (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Bulgur s jesennou zeleninou a grilovaným enciánom (1,7)
- DEZERT: 100g Gaštanový cheesecake (1,3,7)