Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2018/50 Obedové menu Nitra MIKADO

2018/50 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 50. týždeň (10.12 - 14.12. 2018)

PONDELOK - svetové pondelky SVETOVÉ VIANOCE    

  • PREDJEDLO: 80g Pečené slivky v slanine ()    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hubová polievka (7)    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Pečená morka s gaštanmi a zemiakovou kašou (7)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Údená krkovička s hrachovou kašou a smaženou cibuľkou (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Šalát z pečenej mrkvy a zelenej fazuľky s údeným pstruhom (4,10)
  • DEZERT: 100g Gaštanovo-čokoládová roláda (1,3,7)    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Tekvicovo-syrová pena (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hŕstková polievka (1,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia plnené oštiepkom, restované zemiaky a brusnice (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Bravčové pečené s dusenou kapustou a knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Brokolicový šalát so sušenými rajčinami a kešu dressingom (8)
  • DEZERT: 100g Pena z mliečnej čokolády s hruškou (3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Šunková pena s cibuľkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cesnaková polievka so syrom a opečeným chlebom (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Pečené kura s plnkou, zemiakovou kašou a čalamádou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Tvarohové knedličky s jablkami a škoricou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Hovädzí rozbif s pečenou zeleninou a jogurtovou remuládou (7,10)
  • DEZERT: 100g Banánová torta s karamelom (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Mini lángoš so syrom (1,3,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kelová polievka s párkom ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacie prsia so šampiňónovým ragú a dusenou ryžou (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Diviačia roláda plnená údeným mäsom, kyslá kapusta a zemiaková knedľa (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Jačmenné krúpy so špenátom, sladkými zemiakmi a kozím syrom (1,7)
  • DEZERT: 100g Čokoládovo- višňový rez so šľahačkou (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Šalátik z tresky (3,4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Brokolicový krém s údeným lososom (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Lososový špíz s citrónovou omáčkou, cuketou a baby zemiakmi (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Teľacie na paprike so špenátovými haluškami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Bulgur s jesennou zeleninou a grilovaným enciánom (1,7)
  • DEZERT: 100g Gaštanový cheesecake (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov