Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2018/51 Obedové menu Nitra MIKADO

2018/51 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 51. týždeň (17.12 - 21.12. 2018)

PONDELOK - svetové pondelky SVETOVÉ VIANOCE    

  • PREDJEDLO: 80g Šalátik z údeného lososa s jogurtom a kôprom (4,7)    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zelerový krém s lieskovcami a hľuzovkovým olejom (7,9)    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kapor pečený na koreňovej zelenine s baby zemiakmi (4,9)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Jemne pikantné ragú z panenky s tarhoňou a čalamádou (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Kukuričné cestoviny s pečenou cviklou a brokolicou ()
  • DEZERT: 100g Panettone s mascarpone (1,3,7,8)    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Pečeňová paštéta s brusnicami (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kapustová polievka s rajčinou (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčový cordon bleu so zemiakovou kašou a cviklovým šalátom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Hovädzie dusené na chrenovej omáčke s parenou knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Tekvicový koláč s gorgonzolou a listovým šalátom (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Slivkový koláč s mrveničkou (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Vajíčkový šalát s pažítkou (3,7,10)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolová polievka s hráškom a mrveničkou (1,3)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie stehno pečené s jablkom a enciánom na zemiakovej kaši (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Parené buchty s maslom a makom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Hydinové placky s pečenou zeleninou a bylinkovým jogurtom (3,7)
  • DEZERT: 100g Gaštanová pena s čokoládou a višňami (7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Tekvicové kroketky s modrým syrom (1,3,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka s vajíčkom (3,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kurací špíz na paprikových zemiakoch s kyslými uhorkami ()
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Španielsky vtáčik s ryžou a kapustovým šalátom (10)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Hubové krupoto s pórom a kozím syrom (1,7)
  • DEZERT: 100g Pečené hrušky s medom a tvarohom (7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Cviklovo- zemiakový šalátik s kyslou smotanou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zeleninový krém s cesnakovými krutónmi (1,7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Pstruh lososovitý, dusená zelenina a holandská omáčka (3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Diviak pečený na pive s červenou kapustou a knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Karfiolový šalát s beluga šošovicou, kôprovým olejom a fetou (7)
  • DEZERT: 100g Malinovo-pistáciová roláda (1,3,7,8)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov