Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/10 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/10 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 10. týždeň (4.3 - 8.3. 2019)

PONDELOK - svetové pondelky MEXIKO    

  • PREDJEDLO: 80g Kukuričné chipsy s guacamole (7)    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Polievka z čiernej fazule s koriandrovo - cesnakovým olejom ()    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie ragú so syrom v tortille a kapustovo-reďkovkový šalát (1,7)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Údená krkovička s hrachovou kašou a smaženou cibuľkou (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Cvikový šalát so šošovicou, kôprovým olejom a fetou (7)
  • DEZERT: 100g Limetkový flan (3,7)    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Šunková pena s reďkovkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Gulášová polievka (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Pečené kura s plnkou, dusenou ryžou a rajčinovým šalátom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Bravčová sekaná s vajíčkom, pečené zemiaky s oškvarkami a čalamáda (3)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Špenátové krúpy s kozím syrom a vlašskými orechami (1,7,8)
  • DEZERT: 100g Kysnutý tvarohový koláč (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Bryndzová nátierka s pažítkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Špenátový krém s vajíčkom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčací Cordon bleu s petržlenovými zemiakmi a uhorkovým šalátom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Ryžový nákyp s bobuľovým ovocím (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Sumček sous vide na zeleninovom rizote (4,7)
  • DEZERT: 100g Mrkvové šatôčky plnené slivkovým lekvárom (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Cviklovo-zemiakový šalátik (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hrachová polievka so zeleninou (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Kura na paprike s maslovými haluškami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Bravčová kotleta na kyslej kapuste so zemiakovou knedľou (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Fazuľové placky s ľadovým šalátom, sušenými rajčinami a sezamovým dresingom (3,7,11)
  • DEZERT: 100g Slivkový koláč s drobeničkou (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Brokolicové krokety s modrým syrom (1,3,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Minestrone s bazalkovým pestom (7,8,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Pečené morčacie stehno s restovanou zeleninou so zemiakmi ()
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Vysmážaný karfiol s petržlenovými zemiakmi a remuládou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 250g Grilovaný pstruh s pečenou tekvicou, poľníčkom a čerstvým chrenom (4)
  • DEZERT: 100g Višňovo-čokoládová torta (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov