Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/11 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/11 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 11. týždeň (11.3 - 15.3. 2019)

PONDELOK - svetové pondelky MEXIKO    

  • PREDJEDLO: 80g Kuracie „tostadas“ (1,7)    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kuracia polievka s rajčinami a kukuricou ()    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g „Chilli con carne“ so žltou ryžou a pečenou fazuľou ()    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Vysmážané kuracie stehná s petržlenovými zemiakmi a kyslými uhorkami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Šošovicové placky s avokádom, rajčinami a listovým šalátom (3)
  • DEZERT: 100g „Churros“ s kokosovou omáčkou (1,3,7)    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Vajíčkový šalát (3,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Polievka z pečených zemiakov so slaninou (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia plnené parenicou na paprikových zemiakoch, uhorkový šalát (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Teľací krk na koreňovej zelenine s tarhoňou (1,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Strukovinové ragú so špenátom a grilovaným syrom (7)
  • DEZERT: 100g Hruškový tart s karamelom (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Nakladaný syr s bylinkovým olejom (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolový krém s pažítkovým olejom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčové karé sous vide, dusený špenát a zemiaková kaša (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Tvarohové knedličky s jablkami a škoricou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Kuracie placky s údenou kukuricou, paprikovým pyré a tekvicou (3)
  • DEZERT: 100g Mrkvový rez s pomarančovým jogurtom (1,3,7,8)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g yrová roládka plnená šunkovou penou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kapustová polievka so sušenými dubákmi ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Morčacia roládka plnená enciánom a hruškou, baby zemiaky (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Pečený diviak na pive s kapustovými strapačkami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pohánka s pečenou zeleninou a modrým syrom (7)
  • DEZERT: 100g Jablková štrúdľa s hrozienkovým krémom (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Rybací šalátik s mrkvou a hráškom (4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Mrkvový krém s jogurtom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Rybací špíz s holandskou omáčkou a dusenou zeleninou (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Pečené morčacie stehno s chrenovým krémom a parenou knedľou (1,3,7,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pečená brokolica s fetou na rajčinovej omáčke (7)
  • DEZERT: 100g Kokosová roláda s banánom a čokoládou (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov