Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/12 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/12 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 12. týždeň (18.3 - 22.3. 2019)

PONDELOK - svetové pondelky THAJSKO    

  • PREDJEDLO: 80g Kurací „satay“ s arašidovým dipom a uhorkovým šalátom (2,4,5,7)    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kokosová polievka s kuracím mäsom a zeleninkou (2,4,6)    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia na zelenom kari s baklažánom a jazmínovou ryžou (2,4,6)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Bravčová krkovička pečená s fazuľou a zemiak v alobale s cesnakovým dipom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Celozrnné penne s pečenou cviklou, lieskovcami a gorgonzolou (1,7)
  • DEZERT: 100g Banán v kokosovom mlieku s palmovým cukrom ()    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Vajíčková pena s pažítkou (3,7,10)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Boršč s kyslou smotanou (7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia plnené špenátom, syrový krém a zemiakový gratin (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Diviak na „kyslo“ s haluškami (1,3,7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Tekvicové placky na listovom šaláte s jogurtovým dipom (3,7)
  • DEZERT: 100g Jablková pena so škoricovou mrveničkou (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Terinka z divej kačice s brusnicami ()
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Špenátový krém s opečeným chlebom (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Teľacie stehno sous vide, šampiňónové ragú a dusená ryža (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Morčacie prsia plnené sušenými rajčinami s hráškovým pyré a baby špenátom ()
  • DEZERT: 100g Čokoládová roláda s černicami (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Oškvarková pomazánka s cibuľkou (3,10)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cibuľová polievka so syrovým toastom (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Kura pečené na zelenine s baby zemiakmi ()
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Segedínsky guláš s parenou knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Restovaná hliva na listovom šaláte s mandľovým dresingom (7,8)
  • DEZERT: 100g Karamelový veterník (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Pena z údenáča s chrenom (4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Brokolicový krém s créme fraiche (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia s mozzarellou na rajčinových špagetách (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Špenátové halušky zapečené ementálom a cibuľkou, miešaný šalát (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Lososový špíz na pečenej zelenine s cottage cheese (4,7)
  • DEZERT: 100g Limetkový rez (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov