Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/13 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/13 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 13. týždeň (25.3 - 29.3. 2019)

PONDELOK - svetové pondelky THAJSKO    

  • PREDJEDLO: 80g Jarné rolky plnené zeleninou so sladkým čili dipom (1,3,6)    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Krevetová ostro-kyslá polievka (2,4,6)    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 300/100g Pražené ryžové rezance s bravčovou panenskou, vajíčkom a zeleninou (3,6)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Pečený diviak s červenou kapustou a restovanými zemiakmi s cibuľkou (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Grilovaný syr s brokolicou, cícerom a mrkvovým pyré (7)
  • DEZERT: 100g Lepkavá ryža s mangom ()    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Bryndzová pena s medvedím cesnakom a reďkovkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Krúpová polievka so zeleninou (1,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie soté v zemiakovej placke s kyslými uhorkami (1,3,7,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Steak z krkovičky s bylinkovým maslom, hranolkami a rajčinovým šalátom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Tuniakový šalát s fazuľovými strukmi a pošírovaným vajíčkom (3,4)
  • DEZERT: 100g Jablkový koláč so škoricou (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Pena zo sušených rajčín s bazalkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Krém z medvedieho cesnaku so syrovými krutónmi (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčací „černohor“ so zemiakovou kašou a miešaným šalátom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Jablkovo-tvarohová žemľovka s čučoriedkovou omáčkou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 200g Králičie stehno na cesnaku s pečenou cviklou, poľníčkom a čerstvým chrenom ()
  • DEZERT: 100g Malinová panna cotta s amaretti keksíkom (1,7,8)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Syrová roládka (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kelová polievka s párkom (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia plnené klobáskou, paprikové zemiaky a kapustový šalát ()
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Teľací krk na smotane so žemľovou knedľou (1,3,7,9,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Jačmenné krúpy so špargľou a hráškom, grilovaný encián (1,7)
  • DEZERT: 100g Jogurtový rez s ovocím (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Vajíčko plnené lososovou penou (3,4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Rajčinová polievka s kyslou smotanou a bazalkou (7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Vysmážaná treska so zemiakovo- majonézovým šalátom a medvedím cesnakom (1,3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Hovädzie stehno vo vlastnej šťave so smaženou cibuľkou, dusená ryža a reďkovkový šalát (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Kukuričné placky s avokádom, ľadový šalát a jemný čili-limetkový dressing (3)
  • DEZERT: 100g Banánová torta s karamelom (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov