obedové menu v Hoteli MIKADO na 14. týždeň (1.4 - 5.4. 2019)
PONDELOK - svetové pondelky ŠPANIELSKO
- PREDJEDLO: 80g Pečené krevety s cesnakom a čili (2)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Rajčinová polievka s chorizom a paprikou ()
- HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Pečené jahňacie na zelenine a olivový chlieb (1)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Hydinové fašírky so syrom, restované zemiaky a šalát coleslaw (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Hráškovo- syrový nákyp s jogurtovým dipom (1,3,7)
- DEZERT: 100g Karamelový flan s pomarančmi (3,7)
UTOROK
- PREDJEDLO: 80g Šunková pena s reďkovkou a pažítkou (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Hydinový krém so zeleninou (7,9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia z grilu so šampiňónovým ragú, dusenou ryžou a rajčinovým šalátom (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Bravčová roláda plnená žemľovou plnkou, zemiaková kaša a cviklový šalát (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Kus- kus so zeleninou a pečeným kozím syrom (1,7)
- DEZERT: 100g Tiramisu (1,3,7,8)
STREDA
- PREDJEDLO: 80g erinka z králičieho stehna so špargľou (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka so zeleninou (9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Grilované kuracie stehno s bylinkovým maslom, hranolkami a miešaným šalátom (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Tvarohové knedličky plnené jahodami s maslom a opraženou strúhankou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Morčacie prsia plnené fetou na zeleninovom tiane (3,7)
- DEZERT: 100g Malinovo- pistáciová roláda (1,3,7,8)
ŠTVRTOK
- PREDJEDLO: 80g Kukuricový šalátik (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml KFazuľová polievka so zemiakmi a kôprom (7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Pečené kura s plnkou, dusená ryža a miešaný šalát (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Dusené hovädzie stehno s chrenovou omáčkou a knedľou (1,3,7,9,10)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Šošovicové placky na ľadovom šaláte so sézamovým dresingom (3,6,,7)
- DEZERT: 100g Rebarborový koláč s mrveničkou (1,3,7)
PIATOK
- PREDJEDLO: 80g Tuniakový šalátik (3,4,7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Karfiolová polievka s mrveničkou (1,3)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Pečené morčacie stehno na dusenej kapuste so zemiakovými knedličkami (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Teľací paprikáš s haluškami (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Grilované kúsky lososa na špargľovo- reďkovkovom šaláte (4)
- DEZERT: 100g Medový krémeš (1,3,7)