Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

Business obedové menu je z technických príčin pozastavené.

2019/14 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/14 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 14. týždeň (1.4 - 5.4. 2019)

PONDELOK - svetové pondelky ŠPANIELSKO    

  • PREDJEDLO: 80g Pečené krevety s cesnakom a čili (2)    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Rajčinová polievka s chorizom a paprikou ()    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Pečené jahňacie na zelenine a olivový chlieb (1)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Hydinové fašírky so syrom, restované zemiaky a šalát coleslaw (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Hráškovo- syrový nákyp s jogurtovým dipom (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Karamelový flan s pomarančmi (3,7)    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Šunková pena s reďkovkou a pažítkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hydinový krém so zeleninou (7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia z grilu so šampiňónovým ragú, dusenou ryžou a rajčinovým šalátom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Bravčová roláda plnená žemľovou plnkou, zemiaková kaša a cviklový šalát (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Kus- kus so zeleninou a pečeným kozím syrom (1,7)
  • DEZERT: 100g Tiramisu (1,3,7,8)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g erinka z králičieho stehna so špargľou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka so zeleninou (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Grilované kuracie stehno s bylinkovým maslom, hranolkami a miešaným šalátom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Tvarohové knedličky plnené jahodami s maslom a opraženou strúhankou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Morčacie prsia plnené fetou na zeleninovom tiane (3,7)
  • DEZERT: 100g Malinovo- pistáciová roláda (1,3,7,8)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Kukuricový šalátik (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml KFazuľová polievka so zemiakmi a kôprom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Pečené kura s plnkou, dusená ryža a miešaný šalát (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Dusené hovädzie stehno s chrenovou omáčkou a knedľou (1,3,7,9,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Šošovicové placky na ľadovom šaláte so sézamovým dresingom (3,6,,7)
  • DEZERT: 100g Rebarborový koláč s mrveničkou (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Tuniakový šalátik (3,4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolová polievka s mrveničkou (1,3)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Pečené morčacie stehno na dusenej kapuste so zemiakovými knedličkami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Teľací paprikáš s haluškami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Grilované kúsky lososa na špargľovo- reďkovkovom šaláte (4)
  • DEZERT: 100g Medový krémeš (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov