Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/15 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/15 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 15. týždeň (8.4 - 12.4. 2019)

PONDELOK - svetové pondelky ŠPANIELSKO    

  • PREDJEDLO: 80g Marinovaná pečená paprika s olivami ()    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Rybacia polievka so šafranom (3,4,12)    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Kuracia „paella“ s plodmi mora (2,12,14)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Hovädzie stehno na červenom víne s tarhoňou a kapustovo- reďkovkový šalát (1,12)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Šalát z maslovej fazule s cviklou, fetou a bazalkovým pestom (7,8)
  • DEZERT: 100g „Churros“ s mliečnou čokoládou (1,3,7)    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Bryndzová pena s medvedím cesnakom (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kelová polievka so zemiakmi a majoránom ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia plnené špenátom, syrový krém a baby zemiačiky (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Pečená bravčová krkovička s červenou kapustou a kysnutou knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Grilovaný syr s brokolicou, cícerom a mrkvovým pyré (7)
  • DEZERT: 100g Pečené bobuľové ovocie s vanilkovou mrveničkou (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Reďkovkový šalát s pažítkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolová polievka s hráškom a mrveničkou (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacie prsia sous vide s ratatuille a petržlenové zemiaky (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Dolky s jahodovou penou a mätovým cukrom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Dusené teľacie stehno so sezónnou zeleninou a chrenom (9)
  • DEZERT: 100g Jablkové pité s hrozienkovou omáčkou (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Divinová paštéta s hruškovým kompótom ()
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kapustová polievka s hubami ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia plnené parenicou na paprikových zemiakoch, kyslé uhorky (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Hovädzí stroganov s ryžou a rajčinovým šalátom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Zeleninové lasagne zapekané mozzarellou (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Gaštanová roláda s čokoládou (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Pena z údenej makrely (4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zeleninový krém s bylinkovými krutónmi (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Sumček na masle so špargľou, nové zemiaky a bylinkové maslo (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Bravčové karé sous vide s hubovým ragú a zemiakovým gratinom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Slaný koláč s jarnou zeleninou, syrom a listovým šalátom (3,7)
  • DEZERT: 100g Čokoládová pena s rebarborovým kompótom (3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov