obedové menu v Hoteli MIKADO na 16. týždeň (15.4 - 19.4. 2019)
PONDELOK - svetové pondelky NEMECKO
- PREDJEDLO: 80g Marinovaný sleď s cibuľkou (4)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Polievka z hovädzieho chvosta so zeleninou a chrenom (9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 170g „Sauerbraten“- hovädzie pečené na kyslo so spätzlami (1,3,7,9)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Kurací rezeň v cestíčku, zemiaková kaša a rajčinový šalát (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Jačmenné krúpy so špargľou a hráškom, grilovaný encián (1,7)
- DEZERT: 100g Čiernohorská višňová torta (1,3,7)
UTOROK
- PREDJEDLO: 80g Syrová pena s reďkovkou (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Cesnaková polievka so syrom a opečeným chlebom (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Pečené kura so strukovinovým ragú a dusenou ryžou (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Bravčové stehno sous vide s paprikovou omáčkou a celozrnnými haluškami (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Kukuričné cestoviny s rajčinami, baby špenátom a píniovými orieškami (7,8)
- DEZERT: 100g Kokosová roláda plnená jahodovou peno (1,3,7)
STREDA
- PREDJEDLO: 80g Vajíčkový šalát (3,7,10)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Karfiolový krém s pažítkovým olejom (7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacie ragú so špargľou a šampiňónmi, zemiakový gratin (3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Zapekané tvarohové palacinky s jahodami (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Kuracia roládka plnená zeleninovou fašou, špenátové pyré a cherry rajčiny (3)
- DEZERT: 100g Malinová panna cotta s amaretti keksíkom (1,7,8)
ŠTVRTOK
- PREDJEDLO: 80g Vlašský šalátik (3,7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Gulášová polievka (1)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia zapekané jablkom a enciánom, nové zemiaky s petržlenom (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Teľacia roláda plnená žemľovou plnkou, dusená kyslá kapusta a zemiaková knedľa (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pohánkové rizoto s pečenou mrkvou, rukolou a kozím syrom (7)
- DEZERT: 100g Makovo-rebarborová štrúdľa s vanilkovou zmrzlinou (1,3,7)