Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

Business obedové menu je z technických príčin pozastavené.

2019/16 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/16 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 16. týždeň (15.4 - 19.4. 2019)

PONDELOK - svetové pondelky NEMECKO    

  • PREDJEDLO: 80g Marinovaný sleď s cibuľkou (4)    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Polievka z hovädzieho chvosta so zeleninou a chrenom (9)    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 170g „Sauerbraten“- hovädzie pečené na kyslo so spätzlami (1,3,7,9)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Kurací rezeň v cestíčku, zemiaková kaša a rajčinový šalát (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Jačmenné krúpy so špargľou a hráškom, grilovaný encián (1,7)
  • DEZERT: 100g Čiernohorská višňová torta (1,3,7)    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Syrová pena s reďkovkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cesnaková polievka so syrom a opečeným chlebom (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Pečené kura so strukovinovým ragú a dusenou ryžou (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Bravčové stehno sous vide s paprikovou omáčkou a celozrnnými haluškami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Kukuričné cestoviny s rajčinami, baby špenátom a píniovými orieškami (7,8)
  • DEZERT: 100g Kokosová roláda plnená jahodovou peno (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Vajíčkový šalát (3,7,10)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolový krém s pažítkovým olejom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacie ragú so špargľou a šampiňónmi, zemiakový gratin (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Zapekané tvarohové palacinky s jahodami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Kuracia roládka plnená zeleninovou fašou, špenátové pyré a cherry rajčiny (3)
  • DEZERT: 100g Malinová panna cotta s amaretti keksíkom (1,7,8)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Vlašský šalátik (3,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Gulášová polievka (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia zapekané jablkom a enciánom, nové zemiaky s petržlenom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Teľacia roláda plnená žemľovou plnkou, dusená kyslá kapusta a zemiaková knedľa (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pohánkové rizoto s pečenou mrkvou, rukolou a kozím syrom (7)
  • DEZERT: 100g Makovo-rebarborová štrúdľa s vanilkovou zmrzlinou (1,3,7)

PIATOK - ŠTÁTNY SVIATOK

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov