Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/17 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/17 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 17. týždeň (23.4 - 26.4. 2019)

PONDELOK - VEĽKONOČNÝ PONDELOK

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g škvarková pomazánka s jarnou cibuľkou (3)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zeleninový boršč s kyslou smotanou (7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Grilované bravčové karé s hubami, pórom, restovanými zemiakmi a rajčinový šalát ()
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Vysmážané kura so zemiakovo-špargľovým šalátom (1,3,7,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Strukovinové placky s avokádom, ľadovým šalátom a čili jogurtom (3,7)
  • DEZERT: 100g Rebarborový kompót s vanilkovou zmrzlinou (3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Terinka z kačacích pŕs s bielou špargľou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka so sušenými hubami (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Flank steak s omáčkou zo zeleného korenia a a hráškovo-zemiakové pyré (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Tvarohové knedličky s jahodami a prepáleným maslom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Morčacie prsia sous vide na špargľovom šaláte (7)
  • DEZERT: 100g Gaštanová roláda s višňami (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Divinová paštéta s jablkovým pyré (1)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zemiaková polievka s koreňovou zeleninou a slaninou (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Grilované kuracie prsia na rajčinovom rizote s parmezánom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Diviak pečený na cesnaku so špenátovým pyré a novými zemiakmi (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Grilovaný halloumi syr so šalátom z beluga šošovice a pestom z medvedieho cesnaku (7,8)
  • DEZERT: 100g Jablkový koláč so škoricovou mrveničkou (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Rybací šalátik (4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Polievka z homárich pancierov s karfiolom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Losos zapečený zemiakovou kašou s hráškom a kukuricou (3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Rigatoni s jarnou zeleninou a žĺtkovou omáčkou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Rozbíf s jogurtovou remuládou a reďkovkovým šalátom (7,10)
  • DEZERT: 100g Limetkový rez s malinami (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov