obedové menu v Hoteli MIKADO na 18. týždeň (29.4 - 3.5. 2019)
PONDELOK - svetové pondelky NEMECKO
- PREDJEDLO: 80g Cibuľová pena s celozrnným chlebom (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Zemiaková polievka s hubami a praclíkom (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Bavorské koleno s kyslou kapustou a zemiakovou knedľou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Kuracie prsia plnené špargľou na hubovom ragú s dusenou ryžou (7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Šalát so pšenom, hráškovými výhonkami a grilovaným enciánom (7)
- DEZERT: 100g Želé z lesného ovocia s vanilkovým jogurtom (7)
UTOROK
- PREDJEDLO: 80g Šunková rolka s jarnou cibuľkou (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Šošovicový krém s vajíčkom (3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Pečené morčacie stehno s chrenovou omáčkou a žemľová knedľa (1,3,7,10)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Bravčové fašírky so syrom, kalerábový prívarok a nové zemiaky (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pečená brokolica s maslovou fazuľou a bazalkové pesto (7,8)
- DEZERT: 100g Jogurtový rez s rebarborou a jahodami (1,3,7)
STREDA - 1. máj - štátny sviatok
ŠTVRTOK
- PREDJEDLO: 80g Reďkovkový šalátik s cottage syrom (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová polievka so zeleninou (9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Kura pečené na zelenine s baby zemiačikmi (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Jelenie stehno na smotane s brusnicami a parenou knedľou (1,3,7,9,10)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Placka z červenej šošovice so sušenými rajčinami, listovým šalátom a sezamovým dresingom (3,11)
- DEZERT: 100g Jablkový koláč s karamelom (1,3,7)
PIATOK
- PREDJEDLO: 80g Cuketa plnená rajčinovou penou (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Kalerábový krém s olejom z medvedieho cesnaku (7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Filetovaná makrela na zeleninovom tiane (3,4,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Vysmážaný karfiol, nové zemiaky s petržlenom a tatárska omáčka (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 200g Králik pečený na cesnaku s reďkovkovo- špargľovým šalátom ()
- DEZERT: 100g Vanilkový "krémeš" (1,3,7)