Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/18 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/18 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 18. týždeň (29.4 - 3.5. 2019)

PONDELOK - svetové pondelky NEMECKO    

  • PREDJEDLO: 80g Cibuľová pena s celozrnným chlebom (7)    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zemiaková polievka s hubami a praclíkom (1,7)    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Bavorské koleno s kyslou kapustou a zemiakovou knedľou (1,3,7)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Kuracie prsia plnené špargľou na hubovom ragú s dusenou ryžou (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Šalát so pšenom, hráškovými výhonkami a grilovaným enciánom (7)
  • DEZERT: 100g Želé z lesného ovocia s vanilkovým jogurtom (7)    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Šunková rolka s jarnou cibuľkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicový krém s vajíčkom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Pečené morčacie stehno s chrenovou omáčkou a žemľová knedľa (1,3,7,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Bravčové fašírky so syrom, kalerábový prívarok a nové zemiaky (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pečená brokolica s maslovou fazuľou a bazalkové pesto (7,8)
  • DEZERT: 100g Jogurtový rez s rebarborou a jahodami (1,3,7)

STREDA - 1. máj - štátny sviatok

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Reďkovkový šalátik s cottage syrom (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová polievka so zeleninou (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Kura pečené na zelenine s baby zemiačikmi (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Jelenie stehno na smotane s brusnicami a parenou knedľou (1,3,7,9,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Placka z červenej šošovice so sušenými rajčinami, listovým šalátom a sezamovým dresingom (3,11)
  • DEZERT: 100g Jablkový koláč s karamelom (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Cuketa plnená rajčinovou penou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kalerábový krém s olejom z medvedieho cesnaku (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Filetovaná makrela na zeleninovom tiane (3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Vysmážaný karfiol, nové zemiaky s petržlenom a tatárska omáčka (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 200g Králik pečený na cesnaku s reďkovkovo- špargľovým šalátom ()
  • DEZERT: 100g Vanilkový "krémeš" (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov