Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/19 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/19 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 19. týždeň (6.5 - 10.5. 2019)

PONDELOK - svetové pondelky FRANCÚZSKO    

  • PREDJEDLO: 80g Cibuľový koláč s polníčkom (1,3,7)    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml „Bouillabaisse“- rybacia polievka so šafranom (2,4,7,14)    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Kohút na víne s restovanými šampiňónmi, cibuľkou a zemiakovým gratinom (3,7,12)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Bravčové vo vlastnej šťave so zemiakovým prívarkom a vajíčkom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Cuketa a baklažán zapekané rajčinami a mozzarellou (7)
  • DEZERT: 100g Malinovo-čokoládový tart (1,3,7)    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Bryndzová pena s jarnou cibuľkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Fazuľový krém s kôprom a vajíčkom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie soté v zemiakovej placke s rajčinovým šalátom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Bravčové karé sous vide s dusenou červenou kapustou a restované zemiaky na cibuľke (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pečená cvikla s fetou a beluga šošovicou (7)
  • DEZERT: 100g Mrkvová tortička s pomarančovým jogurtom (1,3,7,8)

STREDA - 8. máj - štátny sviatok

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Vajíčková pena s pažítkou (3,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kapustová polievka so sušenými dubákmi ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Kura na šošovicovom ragú s karfiolom a dusenou ryžou (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Pečený hovädzí krk so zemiakom v alobale a cesnakový dip (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Grilovaná špargľa s tofu a pesto z medvedieho cesnaku (6,7,8)
  • DEZERT: 100g Kysnutý tvarohový koláč s rebarborou (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Marinované krevety s cesnakom a čili (2)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Brokolicový krém s údeným lososom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Filetovaný pstruh na špargľovom šaláte s pažítkovým jogurtom (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Pečená krkovička so zemiakovo- hráškovou kašou a reďkovkový šalát (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Cícerový šalát s grilovaným halloumi syrom (7)
  • DEZERT: 100g Banánový rez s karamelom (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov