obedové menu v Hoteli MIKADO na 19. týždeň (6.5 - 10.5. 2019)
PONDELOK - svetové pondelky FRANCÚZSKO
- PREDJEDLO: 80g Cibuľový koláč s polníčkom (1,3,7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml „Bouillabaisse“- rybacia polievka so šafranom (2,4,7,14)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Kohút na víne s restovanými šampiňónmi, cibuľkou a zemiakovým gratinom (3,7,12)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Bravčové vo vlastnej šťave so zemiakovým prívarkom a vajíčkom (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Cuketa a baklažán zapekané rajčinami a mozzarellou (7)
- DEZERT: 100g Malinovo-čokoládový tart (1,3,7)
UTOROK
- PREDJEDLO: 80g Bryndzová pena s jarnou cibuľkou (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Fazuľový krém s kôprom a vajíčkom (3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie soté v zemiakovej placke s rajčinovým šalátom (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Bravčové karé sous vide s dusenou červenou kapustou a restované zemiaky na cibuľke (7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pečená cvikla s fetou a beluga šošovicou (7)
- DEZERT: 100g Mrkvová tortička s pomarančovým jogurtom (1,3,7,8)
STREDA - 8. máj - štátny sviatok
ŠTVRTOK
- PREDJEDLO: 80g Vajíčková pena s pažítkou (3,7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Kapustová polievka so sušenými dubákmi ()
- HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Kura na šošovicovom ragú s karfiolom a dusenou ryžou (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Pečený hovädzí krk so zemiakom v alobale a cesnakový dip (7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Grilovaná špargľa s tofu a pesto z medvedieho cesnaku (6,7,8)
- DEZERT: 100g Kysnutý tvarohový koláč s rebarborou (1,3,7)
PIATOK
- PREDJEDLO: 80g Marinované krevety s cesnakom a čili (2)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Brokolicový krém s údeným lososom (7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Filetovaný pstruh na špargľovom šaláte s pažítkovým jogurtom (4,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Pečená krkovička so zemiakovo- hráškovou kašou a reďkovkový šalát (7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Cícerový šalát s grilovaným halloumi syrom (7)
- DEZERT: 100g Banánový rez s karamelom (1,3,7)