Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/2 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/2 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 2. týždeň (7.1 - 11.1. 2019)

PONDELOK - svetové pondelky ČESKO  

  • PREDJEDLO: 80g Zemiakové knedličky plnené údeným mäsom (1,3)    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kulajda s pošírovaným vajíčkom (3,7)    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Bravčové pečené s dusenou kapustou a kysnutou knedľou (1,3,7)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Grilované kuracie prsia, šampiňónové ragú a zemiakové gnocchi (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Špenátovo - tekvicový koláč s fetou (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Pečené buchty (1,3,7)    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Pečeňová paštéta s brusnicami ()
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kelová polievka s párkom (1,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kurací cordon bleu so zemiakovou kašou a cviklovým šalátom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Morčacie stehno pečené so sezónnou zeleninou, dusená ryža ()
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Quiche z ražnej múky s brokolicou a miešaným šalátom (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Maková štrúdľa s višňami a vanilkovým krémom (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Vajíčkový šalát s pažítkou (3,7,10)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Krúpová polievka so zeleninou (1,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčové soté v zemiakovej placke s kapustovým šalátom (1,3,7,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Cisársky trhanec s jablkami a brusnicami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Kuracie placky s pečenou zeleninou a bylinkovým jogurtom (3,7)
  • DEZERT: 100g Višňovo - čokoládová roláda (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Marinovaná cvikla s fetou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová kyslá polievka (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Grilované kuracie stehno s bylinkovým maslom, dusená ryža a rajčinový šalát (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Hovädzie dusené na chrenovej omáčke so žemľovou knedľou (1,3,7,9,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Šalát z pečeného karfiolu, bulguru a mandlí (1,8)
  • DEZERT: 100g Vtáčie mlieko s lesným medom (3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Šalátik z tresky (3,4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kalerábový krém s jemne pikantnou strúhankou (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Filetovaná makrela, pečené zemiaky, cvikla a kôprová pena (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Zeleninové lasagne zapečené mozzarellou (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Morčacia roláda s hráškovým pyré a pečenou mrkvou ()
  • DEZERT: 100g Čokoládová pena s banánom (3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov