Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/20 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/20 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 20. týždeň (13.5 - 17.5. 2019)

PONDELOK - svetové pondelky FRANCÚZSKO    

  • PREDJEDLO: 80g Tuniakový šalát s fazuľkou a vajíčkom (3,4)    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cibuľová polievka s opečenou bagetou a syrom (1,7)    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Kura pečené na olivách s rajčinami a šafranová zemiaková kaša (7)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Teľacie dusené s kôprovým krémom a žemľovou knedľou (1,3,7,9,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pečené portobello šampiňóny, karotkové pyré, kukurica a maces (1)
  • DEZERT: 100g Jablkový „Tarte Tatin" (1,3,7)    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Bryndzová roládka s reďkovkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hŕstková polievka (1,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kurací „černohor“ s novými zemiakmi a uhorkový šalát (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Bravčové pečené s krémovým špenátom, zemiakovou knedľou a smaženou cibuľkou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Grilovaná špargľa s avokádom, kukuricou a kefírom (7)
  • DEZERT: 100g Kokosová kocka s banánom a čokoládou (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Cuketové placky s jogurtom (3,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Krém z hlivy so zemiakovou slamou (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčové karé so šalviou a parmskou šunkou na špargľovom rizote (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Šišky s tvarohom a jahodovou penou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Morčacie prsia s pečenou paprikou, mozzarellou a rukolou (7)
  • DEZERT: 100g Višňovo-kávový rez (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Zapekané šampiňóny (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kapustová polievka so zeleninou (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie ragú s hráškom a reďkovkou, zemiakové gnocchi (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Plnená paprika v rajčinovej omáčke s parenou knedľou (1,3,7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Šľahaná feta s hráškovým ragú, fava fazuľkami ()
  • DEZERT: 100g Orechová palacinka so šľahačkou (1,3,7,8)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Vajíčko plnené penou z údenáča (3,4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Špenátový krém s krutónmi (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracia pečeň na cibuľke s ryžou a paprikovo- rajčinovým šalátom (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Tagliatelle s ančovičkami, rajčinami, olivami a parmezánom (1,3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pošírovaný losos so šalátom z bulguru, pečenej zeleniny a kôprový olej (1,4,7)
  • DEZERT: 100g Malinová pena s pistáciami (3,7,8)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov