obedové menu v Hoteli MIKADO na 20. týždeň (13.5 - 17.5. 2019)
PONDELOK - svetové pondelky FRANCÚZSKO
- PREDJEDLO: 80g Tuniakový šalát s fazuľkou a vajíčkom (3,4)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Cibuľová polievka s opečenou bagetou a syrom (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Kura pečené na olivách s rajčinami a šafranová zemiaková kaša (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Teľacie dusené s kôprovým krémom a žemľovou knedľou (1,3,7,9,10)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pečené portobello šampiňóny, karotkové pyré, kukurica a maces (1)
- DEZERT: 100g Jablkový „Tarte Tatin" (1,3,7)
UTOROK
- PREDJEDLO: 80g Bryndzová roládka s reďkovkou (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Hŕstková polievka (1,9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kurací „černohor“ s novými zemiakmi a uhorkový šalát (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Bravčové pečené s krémovým špenátom, zemiakovou knedľou a smaženou cibuľkou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Grilovaná špargľa s avokádom, kukuricou a kefírom (7)
- DEZERT: 100g Kokosová kocka s banánom a čokoládou (1,3,7)
STREDA
- PREDJEDLO: 80g Cuketové placky s jogurtom (3,7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Krém z hlivy so zemiakovou slamou (7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčové karé so šalviou a parmskou šunkou na špargľovom rizote (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Šišky s tvarohom a jahodovou penou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Morčacie prsia s pečenou paprikou, mozzarellou a rukolou (7)
- DEZERT: 100g Višňovo-kávový rez (1,3,7)
ŠTVRTOK
- PREDJEDLO: 80g Zapekané šampiňóny (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Kapustová polievka so zeleninou (9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie ragú s hráškom a reďkovkou, zemiakové gnocchi (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Plnená paprika v rajčinovej omáčke s parenou knedľou (1,3,7,9)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Šľahaná feta s hráškovým ragú, fava fazuľkami ()
- DEZERT: 100g Orechová palacinka so šľahačkou (1,3,7,8)
PIATOK
- PREDJEDLO: 80g Vajíčko plnené penou z údenáča (3,4,7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Špenátový krém s krutónmi (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracia pečeň na cibuľke s ryžou a paprikovo- rajčinovým šalátom (1)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Tagliatelle s ančovičkami, rajčinami, olivami a parmezánom (1,3,4,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pošírovaný losos so šalátom z bulguru, pečenej zeleniny a kôprový olej (1,4,7)
- DEZERT: 100g Malinová pena s pistáciami (3,7,8)