Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/22 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/22 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 22. týždeň (27.5 - 31.5. 2019)

PONDELOK - svetové pondelky TALIANSKO    

  • PREDJEDLO: 80g Gratinovaný baklažán s rajčinou a mozzarellou (1,7)    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová polievka s feniklom ()    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g „Osso Bucco“ na šafranovom rizote s gremolatou (1,7,9)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Kurací cordon bleu, nové zemiaky a rajčinový šalát (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 250g Špargľový šalát s pošírovaným vajíčkom (3,7)
  • DEZERT: 100g Tiramisu (1,3,7,8)    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Syrová roládka s reďkovkou a pažítkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka s hubami (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Pečené kura s plnkou, dusenou ryžou a rajčinovo- paprikový šalát (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Teľací guláš so žemľovo- slaninovou knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Cuketový koláčik so sušenými rajčinami (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Bazový kvet vo vanilkovom cestíčku s malinovou omáčkou (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Syrová pena so slaným keksíkom (1,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolový krém s petržlenovým pestom (7,8)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacie prsia plnené oštiepkom na paprikových zemiakoch, uhorkový šalát (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Tvarohová žemľovka s jablkami a rebarborou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 180g Teľací krk sous vide na strukovinovom ragú (7)
  • DEZERT: 100g Čokoládový rez s lieskovcami a šľahačkou (1,3,7,8)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Vlašský šalátik (3,10)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Krém z pečeného cesnaku s opečeným chlebom (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčové karé so špargľovo- šampiňónovým ragú a dusenou ryžou (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Kačacie stehno pečené na jablkách so zemiakovou kašou a sedanom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pečená sezónna zelenina s fetou oreganovým olejom (7)
  • DEZERT: 100g Karamelová roláda s vlašskými orechmi (1,3,7,8)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Marinovaná baby chobotnica (14)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zeleninová polievka s cícerom (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Filetovaná makrela s pečeným zemiakom a cesnakovo- bylinkovým dipom (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Pečené morčacie stehno s krémovým špenátom a novými zemiakmi (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Celozrnné penne s cuketou, baklažánom, cherry rajčinami a mozzarellou (1,7)
  • DEZERT: 100g Kokosová panna cotta s ananásom (7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov