obedové menu v Hoteli MIKADO na 22. týždeň (27.5 - 31.5. 2019)
PONDELOK - svetové pondelky TALIANSKO
- PREDJEDLO: 80g Gratinovaný baklažán s rajčinou a mozzarellou (1,7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová polievka s feniklom ()
- HLAVNÉ JEDLO 1: 200g „Osso Bucco“ na šafranovom rizote s gremolatou (1,7,9)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Kurací cordon bleu, nové zemiaky a rajčinový šalát (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 250g Špargľový šalát s pošírovaným vajíčkom (3,7)
- DEZERT: 100g Tiramisu (1,3,7,8)
UTOROK
- PREDJEDLO: 80g Syrová roládka s reďkovkou a pažítkou (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka s hubami (7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Pečené kura s plnkou, dusenou ryžou a rajčinovo- paprikový šalát (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Teľací guláš so žemľovo- slaninovou knedľou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Cuketový koláčik so sušenými rajčinami (1,3,7)
- DEZERT: 100g Bazový kvet vo vanilkovom cestíčku s malinovou omáčkou (1,3,7)
STREDA
- PREDJEDLO: 80g Syrová pena so slaným keksíkom (1,7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Karfiolový krém s petržlenovým pestom (7,8)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacie prsia plnené oštiepkom na paprikových zemiakoch, uhorkový šalát (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Tvarohová žemľovka s jablkami a rebarborou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 180g Teľací krk sous vide na strukovinovom ragú (7)
- DEZERT: 100g Čokoládový rez s lieskovcami a šľahačkou (1,3,7,8)
ŠTVRTOK
- PREDJEDLO: 80g Vlašský šalátik (3,10)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Krém z pečeného cesnaku s opečeným chlebom (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčové karé so špargľovo- šampiňónovým ragú a dusenou ryžou (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Kačacie stehno pečené na jablkách so zemiakovou kašou a sedanom (7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pečená sezónna zelenina s fetou oreganovým olejom (7)
- DEZERT: 100g Karamelová roláda s vlašskými orechmi (1,3,7,8)
PIATOK
- PREDJEDLO: 80g Marinovaná baby chobotnica (14)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Zeleninová polievka s cícerom (9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Filetovaná makrela s pečeným zemiakom a cesnakovo- bylinkovým dipom (4,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Pečené morčacie stehno s krémovým špenátom a novými zemiakmi (7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Celozrnné penne s cuketou, baklažánom, cherry rajčinami a mozzarellou (1,7)
- DEZERT: 100g Kokosová panna cotta s ananásom (7)