Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/23 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/23 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 23. týždeň (3.6. - 7.6. 2019)

PONDELOK - svetové pondelky TALIANSKO    

  • PREDJEDLO: 80g Šalátik z údeného jazyka s chrenom a špargľou (3,7)    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hubová polievka s pažítkou ()    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Tirolské hovädzie restované so zemiakmi, volským okom a kapustovým šalátom (3)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Pečené morčacie stehno s hlivou na smotane a knedľou (1,3,7,9,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 250g Šalát z quinoy, sušených rajčín, cíceru a avokáda ()
  • DEZERT: 100g „Kaiserschmaren“(cisársky trhanec) so slivkovým kompótom (1,3,7)    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Hovädzí rozbíf s remuládou (3,10)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kelová polievka s hlivou ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie medailónky v bylinkách na špenátovom rizote (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Plnený bravčový bôčik so zemiakovou kašou a uhorkovým šalátom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pohánkové rizoto s kozím syrom, pečené rajčiny a brokolica (7)
  • DEZERT: 100g Rebarborová pena s jahodami a snehovými pusinkami (3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Cícerový humus s domácou pitou (1,11)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová kyslá polievka s kôprom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Grilované kuracie stehno s bylinkovým maslom, restované zemiaky a letný šalát (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Jahodové knedličky s tvarohom a maslom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 180g Králičí chrbát na cesnaku s dusenou baby kvakou a špenátovým šalátom ()
  • DEZERT: 100g Banánová roláda s čokoládou (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Šošovicové placky s uhorkovým šalátikom (3,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zemiaková polievka so sušenými dubákmi ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie fašírky so syrom, zemiaková kaša a čalamáda (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Hovädzia roštenka so smaženou cibuľkou, ryža a rajčinový šalát (1,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pečený zeler s beluga šošovicou, grilovaným syrom a jogurtom (7,9)
  • DEZERT: 100g Kysnutý čerešňový koláč s mrveničkou (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Vajíčko plnené rybacou penou (3,4,7,10)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cícerový krém s pórom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Zubáč so zapekaným karfiolom a cherry rajčinami (3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Rigatoni s rajčinovo- špargľovým ragú a mozzarellou (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Marinované kuracie prsia na šaláte z pečenej karotky ()
  • DEZERT: 100g Marhuľová panna cotta (7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov