Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/24 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/24 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 24. týždeň (10.6. - 14.6. 2019)

PONDELOK - svetové pondelky RAKÚSKO    

  • PREDJEDLO: 80g Pečeňová paštéta s mladou cibuľkou (1,3,9)    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová polievka s tirolskou šunkou (9)    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 170g „Tafelspitz“ z teľaciny na zelenine s čerstvým chrenom a novými zemiakmi (9)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Kuracie prsia na paprikovej omáčke s tagliatelle (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Šalát z kus-kus s pečenou zeleninou a grilovaným enciánom (1,7)
  • DEZERT: 100g Sacherova torta so šľahačkou (1,3,7)    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Špargľový šalátik s vajíčkom (3,7,10)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Gulášová polievka (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacia roláda plnená zeleninou s pečeným zemiakom a cesnakovým dipom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Bravčové karé pečené s rajčinou, paprikou, slaninou a cibuľou, dusená ryža ()
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pečená paprika plnená fetou a rajčinami s rukolovým šalátikom (7)
  • DEZERT: 100g Kysnutý marhuľový koláč (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Bruschetta s marinovanou cuketou (1,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolová polievka s krupicovými haluškami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Dusený teľací krk s chrenovou omáčkou, karotkou a petržlenovými zemiakmi (7,9,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Ryžový nákyp s jahodami a rebarborou (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Kuracie prsia plnené sušenou rajčinou na šaláte z beluga šošovice ()
  • DEZERT: 100g Malinový rez so šľahačkou (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Šunková pena s reďkovkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka s párkom (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kurací „černohor“ s novými zemiakmi a letným šalátom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Diviačie stehno na kuriatkach so zemiakovou knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Brokolicový koláč s cottage syrom miešaným šalátom (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Čučoriedková pena s mätovým sirupom (3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Grécky šalátik (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cuketový krém so sušenými rajčinami (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Pečená krkovička s dusenou mladou kapustou a parenou knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Linguini s cesnakom, čili, parmezánom a rukolou (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Treska s dusenou zeleninou a pažítkovo- citrónovým jogurtom (4,7)
  • DEZERT: 100g Čerešňová roláda s kokosom (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov