obedové menu v Hoteli MIKADO na 24. týždeň (10.6. - 14.6. 2019)
PONDELOK - svetové pondelky RAKÚSKO
- PREDJEDLO: 80g Pečeňová paštéta s mladou cibuľkou (1,3,9)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová polievka s tirolskou šunkou (9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 170g „Tafelspitz“ z teľaciny na zelenine s čerstvým chrenom a novými zemiakmi (9)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Kuracie prsia na paprikovej omáčke s tagliatelle (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Šalát z kus-kus s pečenou zeleninou a grilovaným enciánom (1,7)
- DEZERT: 100g Sacherova torta so šľahačkou (1,3,7)
UTOROK
- PREDJEDLO: 80g Špargľový šalátik s vajíčkom (3,7,10)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Gulášová polievka (1)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacia roláda plnená zeleninou s pečeným zemiakom a cesnakovým dipom (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Bravčové karé pečené s rajčinou, paprikou, slaninou a cibuľou, dusená ryža ()
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pečená paprika plnená fetou a rajčinami s rukolovým šalátikom (7)
- DEZERT: 100g Kysnutý marhuľový koláč (1,3,7)
STREDA
- PREDJEDLO: 80g Bruschetta s marinovanou cuketou (1,7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Karfiolová polievka s krupicovými haluškami (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Dusený teľací krk s chrenovou omáčkou, karotkou a petržlenovými zemiakmi (7,9,10)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Ryžový nákyp s jahodami a rebarborou (3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Kuracie prsia plnené sušenou rajčinou na šaláte z beluga šošovice ()
- DEZERT: 100g Malinový rez so šľahačkou (1,3,7)
ŠTVRTOK
- PREDJEDLO: 80g Šunková pena s reďkovkou (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka s párkom (9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kurací „černohor“ s novými zemiakmi a letným šalátom (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Diviačie stehno na kuriatkach so zemiakovou knedľou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Brokolicový koláč s cottage syrom miešaným šalátom (1,3,7)
- DEZERT: 100g Čučoriedková pena s mätovým sirupom (3,7)
PIATOK
- PREDJEDLO: 80g Grécky šalátik (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Cuketový krém so sušenými rajčinami (7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Pečená krkovička s dusenou mladou kapustou a parenou knedľou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Linguini s cesnakom, čili, parmezánom a rukolou (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Treska s dusenou zeleninou a pažítkovo- citrónovým jogurtom (4,7)
- DEZERT: 100g Čerešňová roláda s kokosom (1,3,7)