Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/26 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/26 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 26. týždeň (24. - 28.6. 2019)

PONDELOK - svetové pondelky MAĎARSKO    

  • PREDJEDLO: 80g Mini lángoš s cesnakom a syrom (1,3,7)    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Halászlé (4)    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 1850g Hovädzí „Tokány“ so zeleninovou ryžou ()    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Kuracie medajlónky v bylinkách na špenátovom kréme a zemiaková kaša (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Tuniakový šalát s fazuľovými strukmi a pošírovaným vajíčkom (3,4)
  • DEZERT: 100g „Somló“ halušky (1,3,7,8)    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Marinovaná feta s pečenou paprikou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Krém zo zelenej fazuľky s vajíčkom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Grilované morčacie prsia s ratatouille a baby zemiaky ()
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Bravčový perkelt s kuriatkami a žemľovou knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Grilovaný syr s brokolicou, cícerom a mrkvovým pyré (7)
  • DEZERT: 100g Čokoládovo - višňová roláda (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Grilovaný baklažán s mozzarellou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolová polievka s hráškom a karotkou ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Grilované kuracie stehno so špenátom a zemiakovou kašou (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Zapekané tvarohové palacinky s jahodami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 200g Králik na cesnaku s pečenou zeleninou a rajčinovým pestom (7,8)
  • DEZERT: 100g Malinové želé s vanilkovým jogurtom (7,8)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Zapekané šampiňóny (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka s párkom ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacie ragú na hríbikoch s dusenou ryžou a rajčinovo- paprikovým šalátom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Hovädzie na chrenovej omáčke s parenou knedľou (1,3,7,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Kukuricové placky s avokádom, ľadový šalát a jemný čili-limetkový dresing (3)
  • DEZERT: 100g Kysnutý marhuľový koláč s mrveničkou (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Bryndzová roláda s pažítkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Rajčinová polievka s kyslou smotanou (7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Lososový špíz s cuketou a zemiaková kaša s chrenom a hráškom (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Rigatoni s rajčinami, olivami, kaparami a cesnakom (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Syrový koláč na miešanom šaláte s jogurtovým dresingom (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Malinová panna cotta s citrónovým krémom (3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov