Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/3 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/3 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 3. týždeň (14.1 - 18.1. 2019)

PONDELOK - svetové pondelky ČESKO  

  • PREDJEDLO: 80g Huspenina s octovou cibuľkou ()    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Držková polievka (1)    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Králik na smotane so žemľovou knedľou (1,3,7,9,10)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Mletý rezeň so syrom, restované zemiaky a kapustový šalát (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Karfiolový koláč s polníčkom a tekvicovým olejom (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Tvarohové knedličky s jablkami (1,3,7)    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Brokolicové kroketky s jogurtom (1,3,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kapustovo - rajčinová polievka (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie stehno zapečené jablkom a enciánom na zemiakovej kaši (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Bravčové pečené s krémovým špenátom a zemiakovou knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Grilovaná brokolica s beluga šošovicou a bryndzou (7)
  • DEZERT: 100g Gaštanová pena s višňami (7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Cviklový hummus (11)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka so sušenými dubákmi (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacie prsia plnené oštiepkom, zemiakový gratin a špenátový krém (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Ryžový nákyp so slivkami (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Dusené teľacie so sezónnou zeleninou a chrenom (9)
  • DEZERT: 100g Hruškový tart s mliečnou čokoládou (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Plnené vajíčko (3,7,10)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Guľášová polievka (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 220g Vysmážané kuracie stehná so zemiakovou kašou a kyslé uhorky (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Diviačia roláda plnená klobáskovou zmesou na kapustových strapačkách (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Hubové krupoto s pórom a kozím syrom (1,7)
  • DEZERT: 100g Jablkové pité s vanilkovým krémom (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Lososový „tatarák“ s créme fraiche (4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Krém z póru a zemiakov s vajíčkom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Sumec na paprike s kôprovo - tvarohovými haluškami (1,3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Segedínsky guláš s parenou knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pečené šampiňóny so špenátom, kukuricou, bielym jogurtom a pažítkovým olejom (7)
  • DEZERT: 100g Orechovo - karamelová roláda (1,3,7,8)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov