Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/36 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/36 Obedové menu Nitra MIKADO

obedné menu v Hoteli MIKADO na 36. týždeň (2-6.9.2019)

PONDELOK - svetové pondelky ČESKO    

  • PREDJEDLO: 80g Huspenina s octovou cibuľou ()   
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kulajda s pošírovaným vajíčkom (3,7)   
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Diviak na cesnaku so špenátom a zemiakovou knedľou (1,3,7)   
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Kuracia roládka plnená hubovou fašou, pečený zemiak a pažítkový jogurt (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pečená tekvica s bylinkovým cottage syrom a baby špenátom (7)
  • DEZERT: 100g Pečené buchty plnené slivkovým lekvárom (1,3,7)   

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Vajíčková pena s cibuľkou (3,7,10)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kelová polievka so sušenými dubákmi ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Hovädzia roštenka so smaženou cibuľkou, ryžou a rajčinovým šalátom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 240g Kuracie stehno pečené na sezónnej zelenine s baby zemiakmi ()
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Šalát z beluga šošovice s brokolicou a grilovaným syrom (7)
  • DEZERT: 100g Gaštanová roláda s čokoládou a šľahačkou (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Zapekané šampiňóny (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cesnakový krém s mandľovými lupienkami (7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčací cordon bleu s petržlenovými zemiakmi a kapustovým šalátom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Jablková žemľovka s tvarohom a hrozienkami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Dusené teľacie so zeleninou a čerstvým chrenom (9)
  • DEZERT: 100g Slivková pena so škoricovou mrveničkou (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Uhorkový šalátik s fetou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zeleninová polievka s mrveničkou (1,3,,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Konfitované morčacie stehno so zemiakovo- chrenovou kašou a cviklovým šalátom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Plnená paprika s rajčinovou omáčkou a kysnutou knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Syrový nákyp s listovým šalátom, hruškou a orieškovým dresingom (1,3,7,8)
  • DEZERT: 100g „Doboška“ (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Lososový "tatarák" s créme fraiche (4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolový krém s jemne pikantnou strúhankou (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Filetovaná makrela s maslovými zemiakmi, baby špenátom a cesnakovým dipom (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Grilované kuracie prsia na tekvicovom rizote (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Avokádo s kukuricou, fazuľovým pyré a rukolou ()
  • DEZERT: 100g Kokosový rez s banánom a čokoládou (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov