Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/37 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/37 Obedové menu Nitra MIKADO

obedné menu v Hoteli MIKADO na 37. týždeň (9-13.9.2019)

PONDELOK - svetové pondelky ČESKO    

  • PREDJEDLO: 80g Nakladaný utopenec s cibuľkou ()   
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka s údeným mäsom ()   
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Králik na smotane so žemľovou knedľou (1,3,7,9)   
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Restovaná kuracia pečeň na cibuľke, dusená ryža a rajčinový šalát (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Tekvicový koláč s fetou a poľníčkom (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Tvarohové knedličky s jablkami (1,3,7)   

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Cviklovo-cícerová pena (11)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cibuľová polievka so syrovým toastom (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Vysmážané kura so zemiakovo- cibuľovým šalátom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Dusené teľacie s chrenovou omáčkou a parenou knedľou (1,3,7,9,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pečená sezónna zelenina s mozzarellou a bazalkovým pestom (7)
  • DEZERT: 100g Gaštanový krémeš (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Syrová roládka s hruškou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hydinový krém so zeleninou (1,7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčací špíz na paprikových zemiakoch a kyslé uhorky ()
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Ryžový nákyp so slivkami a škoricou (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Grilované kuracie prsia s pečenou cviklou a cícerovým pyré ()
  • DEZERT: 100g Čokoládová panna cotta s amaretti keksíkom (1,3,7,8)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Kukuricové placky s bylinkovým jogurtom (3,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kapustová polievka so zeleninou (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia s jablkom a enciánom na zemiakovej kaši (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Teľací bok plnený údeným mäsom s kyslou kapustou a zemiakovou knedľou (1,3)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Zeleninové krupoto s grilovaným syrom (1,7)
  • DEZERT: 100g Hruškový koláč s karamelom (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Údená makrela s jablkom a chrenom (4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Špenátová polievka s vajíčkom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Rybací špíz s dusenou zeleninou a holandskou omáčkou (3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Kuracie soté v zemiakovej placke s kapustovým šalátom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Restovaná hliva s fazuľkou, rukolou a polentovými krutónmi (1,7)
  • DEZERT: 100g Banánová pena s mliečnou čokoládou (7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov