obedné menu v Hoteli MIKADO na 41. týždeň (7. - 11.10.2019)
PONDELOK - svetové pondelky BAVORSKO
- PREDJEDLO: 80g Cibuľová pena s celozrnným chlebom (1,3,7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Hubová polievka s kyslou smotanou (7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 170g „Sauerbraten“- hovädzie pečené na kyslo so spätzlami (1,3,7,9)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Pečené kuracie stehná s plnkou, dusenou ryžou a rajčinovým šalátom (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Grilovaný syr s fazuľovým šalátom a bulgurom (1,7)
- DEZERT: 100g Bavorský krém s lesným ovocím (3,7)
UTOROK
- Uzavretá spoločnosť
STREDA
- PREDJEDLO: 80g Cviklový cottage syr (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Brokolicový krém s bylinkovými krutónmi (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacie prsia plnené modrým syrom na tekvicovom rizote (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Hruškovo- tvarohová žemľovka (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 180g Králičie stehno na cesnaku, krém z cvikle a fety, pečená tekvica (7)
- DEZERT: 100g Višňová roláda s mliečnou čokoládou (1,3,7)
ŠTVRTOK
- PREDJEDLO: 80g Bryndzová pena s pažítkou (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka so sušenými dubákmi (7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia v cestíčku plnené oštiepkom, restované zemiaky a nakladaná zelenina (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Diviak na červenom víne so slaninou a zemiakovou knedľou (1,3,7,9)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Restovaná hliva s cícerom, rukolou a polentovými krutónmi (7)
- DEZERT: 100g Gaštanový krémeš (1,3,7)
PIATOK
- PREDJEDLO: 80g Šalátik z tresky (3,4,7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Rajčinová polievka s kyslou smotanou (7,9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Treska s kôprovou penou, baby zemiakmi a cviklou (4,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Teľacie ragú na hubách s haluškami (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: Celozrnné cestoviny s jesennou zeleninou a bazalkovým pestom (1,7,8)
- DEZERT: 100g Slivková panna cotta s mandľovým keksíkom (1,7,8)