Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

Business Obedové Menu v Nitre - pracovné dni od 11:00 do 14:00 hod.

Môžete si vybrať 1-chodové alebo 2-chodové obedové menu z ponuky: 2 polievky, 4 hlavné jedlá a dezert

2019/41 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/41 Obedové menu Nitra MIKADO

obedné menu v Hoteli MIKADO na 41. týždeň (7. - 11.10.2019)

PONDELOK - svetové pondelky BAVORSKO    

  • PREDJEDLO: 80g Cibuľová pena s celozrnným chlebom (1,3,7)   
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hubová polievka s kyslou smotanou (7)   
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 170g „Sauerbraten“- hovädzie pečené na kyslo so spätzlami (1,3,7,9)   
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Pečené kuracie stehná s plnkou, dusenou ryžou a rajčinovým šalátom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Grilovaný syr s fazuľovým šalátom a bulgurom (1,7)
  • DEZERT: 100g Bavorský krém s lesným ovocím (3,7)   

UTOROK

  • Uzavretá spoločnosť

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Cviklový cottage syr (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Brokolicový krém s bylinkovými krutónmi (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacie prsia plnené modrým syrom na tekvicovom rizote (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Hruškovo- tvarohová žemľovka (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 180g Králičie stehno na cesnaku, krém z cvikle a fety, pečená tekvica (7)
  • DEZERT: 100g Višňová roláda s mliečnou čokoládou (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Bryndzová pena s pažítkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka so sušenými dubákmi (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia v cestíčku plnené oštiepkom, restované zemiaky a nakladaná zelenina (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Diviak na červenom víne so slaninou a zemiakovou knedľou (1,3,7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Restovaná hliva s cícerom, rukolou a polentovými krutónmi (7)
  • DEZERT: 100g Gaštanový krémeš (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Šalátik z tresky (3,4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Rajčinová polievka s kyslou smotanou (7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Treska s kôprovou penou, baby zemiakmi a cviklou (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Teľacie ragú na hubách s haluškami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: Celozrnné cestoviny s jesennou zeleninou a bazalkovým pestom (1,7,8)
  • DEZERT: 100g Slivková panna cotta s mandľovým keksíkom (1,7,8)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov