Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/42 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/42 Obedové menu Nitra MIKADO

obedné menu v Hoteli MIKADO na 42. týždeň (14. - 18.10.2019)

PONDELOK - svetové pondelky ČÍNA    

  • PREDJEDLO: 80g Pražené tofu s vajíčkom (3,5,6)   
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kuracia polievka s bambusovými výhonkami a hubami (6)   
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Kačica na sladkokyslo so zeleninou a ryžou (6,11)   
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Kurací „černohor“ so zemiakovou kašou a kyslou uhorkou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Placky z červenej šošovice s cviklou, listovým šalátom a sezamovým dressingom (3,11)
  • DEZERT: 100g Vyprážané ovocie v mede (1,3,7)   

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Syrová roládka s jablkovým pyré (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová polievka s údeným mäsom (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 240g Grilované kuracie stehná s pečeným zemiakom a pažítkovým dipom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Hovädzí stroganov s dusenou ryžou a miešaným šalátom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Bulgur s cícerom, modrým syrom a pečeným karfiolom (1,7)
  • DEZERT: 100g Hruškový koláč s karamelom (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Cestovinový šalátik (1,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zeleninová polievka s mrveničkou (1,3,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčové karé sous vide na šafránovom rizote s hráškom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Ryžový nákyp s lesným ovocím(3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Grilované morčacie prsia s restovanou zeleninou a bazalkovým pestom (7)
  • DEZERT: 100g Banánová pena s mliečnou čokoládou (7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Pečeňová paštéta s cibuľkou ()
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kapustová polievka s rajčinou (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Restovaná kuracia pečeň na cibuľke, dusená ryža a rajčinový šalát (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Diviačia roláda plnená údeným mäsom, červená kapusta a žemľová knedľa (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Tekvicový koláč s poľníčkom a bylinkovým jogurtom (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Makovo- gaštanový rez s višňami (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Vajíčkový šalát (3,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml RKarfiolový krém s pažítkovým olejom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia v parmezánovom cestíčku, linguini so cherry rajčinami, maslom a šalviou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Špagety „carbonara“ (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT:150g Filetovaný pstruh lososovitý na listovom šaláte s pečenou cviklou a chrenovým vinagretom (4)
  • DEZERT: 100g Citrónový rez s černicami (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov