Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/43 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/43 Obedové menu Nitra MIKADO

obedné menu v Hoteli MIKADO na 43. týždeň (21. - 25.10.2019)

PONDELOK - svetové pondelky ČÍNA    

  • PREDJEDLO: 80g Bao knedlička plnená zeleninou (1,3,6,7)   
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Ostro kyslá polievka (3,6)   
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia „chop suey“ s jazmínovou ryžou (3,6)   
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Ragú z bravčovej panenskej so sušenými dubákmi, tarhoňou a kapustovým (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pečená tekvica a karfiol s modrým syrom a lieskovcami (7,8)
  • DEZERT: 100g Ryžové guličky so slivkami (3,7)   

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Marinované vajíčko s cibuľkou (3)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kelová polievka s párkom ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kurací cordon bleu s petržlenovými zemiakmi a rajčinový šalát (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Jelení guláš so žemľovou knedľou a smaženou cibuľkou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Celozrnné cestoviny so zeleninovým ragú a parmezánom (1,9)
  • DEZERT: 100g Višňová roláda s mliečnou čokoládou (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Cviklovo chrenový šalátik (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová polievka s vajíčkom a kôprom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacia roládka plnená bylinkami na tekvicovom rizote (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Parené buchty so slivkovým lekvárom, makom a maslom(1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 180g Králičí chrbát sous vide na cviklovo- fazuľkovom šaláte ()
  • DEZERT: 100g Hruškový tart so šľahačkou (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Bryndzová roládka (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cesnaková polievka s opečeným chlebom a oštiepkom (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia zapekané jablkom a enciánom, zemiaková kaša (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Bravčové karé sous vide so sezónnou zeleninou v rajčinovej omáčke a pečené zemiačiky ()
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Cícerové placky na miešanom šaláte so sezamovým dipom (3,7,11)
  • DEZERT: 100g Jablkové pité s hrozienkovým krémom (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Pena z údenáča s jablkom (4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Špenátový krém s krutónmi (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Platesa s bylinkovým maslom a gratinovaným karfiolom (3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Morčacie stehno dusené na zelenine so smotanou a parená knedľa (1,3,7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT:300g Strukovinové ragú s grilovaným halloumi syrom (7)
  • DEZERT: 100g Pomarančová torta s pistáciami (1,3,7,8)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov