Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/44 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/44 Obedové menu Nitra MIKADO

obedné menu v Hoteli MIKADO na 44. týždeň (28.10. - 1.11.2019)

PONDELOK - svetové pondelky FRANCÚZSKO    

  • PREDJEDLO: 80g Cibuľový koláč s polníčkom (1,3,7)   
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Syrový krém s opečenou bagetou (1,7)   
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 240g Kohút na víne s restovanými šampiňónmi, cibuľkou a zemiakovým gratinom (1,3,7)   
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Diviak pečený na pive s kapustnými strapačkami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Miešaný šalát s pečenou tekvicou, hruškou a gorgonzollou (7)
  • DEZERT: 100g Malinovo- čokoládový tart (1,3,7)   

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Cviklový šalátik s jablkom (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Krém z hlivy so zemiakovou slamou (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 240g Pečené kuracie stehno so šampiňónmi, baby zemiakmi a syrom chedar (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Bravčový rezeň so zemiakovou kašou a uhorkovým šalátom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Strukovinový šalát s pohánkou a grilovaným syrom (7)
  • DEZERT: 100g Gaštanová pena s hruškou (7)

STREDA

Vzhľadom k dočasnému výpadku el.energie a vody bude dnes zúžená ponuka obedového menu, za čo sa vopred ospravedlňujeme.
  • PREDJEDLO: 80g Tekvicový cottage syr (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zeleninový boršč s kyslou smotanou (7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie soté v zemiakovej placke s kapustovým šalátom (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Jablkový koláč s mliečnou čokoládou (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Oškvarková pomazánka s cibuľkou (3)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka so zeleninou (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Sekaná s vajíčkom, hubovým prívarkom a domácim zemiakovým chlebom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Špenátové halušky zapekané ementálom a cibuľkou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Kuracie prsia s pečenou jesennou zeleninou, kozím syrom a rukolovým pestom (7,8)
  • DEZERT: 100g Karamelovo- orechová kocka (1,3,7,8)

PIATOK - Štátny sviatok

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov