Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/45 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/45 Obedové menu Nitra MIKADO

obedné menu v Hoteli MIKADO na 45. týždeň (4. - 8.11.2019)

PONDELOK - svetové pondelky FRANCÚZSKO    

  • PREDJEDLO: 80g Tuniakový šalát s fazuľkou a vajíčkom (3,4)   
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cibuľová polievka so syrovým toastom (1,7)   
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Králičie ragú dusené na bylinkách so šafranovou zemiakovou kašou (7)   
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Bravčové karé s cibuľovou omáčkou, tarhoňou a cviklovým šalátom (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Tekvicové placky na listovom šaláte s dresingom z modrého syra (3,7)
  • DEZERT: 100g Gaštanové „créme brulée“ so slivkami (3,7)   

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Zapekané šampiňóny (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hubová polievka s vajíčkom (3)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Pečené kura s plnkou, dusenou ryžou a rajčinový šalát (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Segedínsky guláš s parenou knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Zeleninové krupoto s kozím syrom (1,7)
  • DEZERT: 100g Orechovo- slivková roláda (1,3,7,8)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Strukovinový šalátik ()
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Minestrone s bazalkovým pestom (7,8)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacie prsia v parmezánovom cestíčku na rajčinových špagetách (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Zapekané tvarohové palacinky s višňami(1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 180g Teľacie dusené na zelenine s čerstvým chrenom (9)
  • DEZERT: 100g Limetková tortička (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Nakladaný encián (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Gulášová polievka (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia na zeleninovom ragú s dusenou ryžou (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Grilované diviačie karé s krémovým špenátom a restované zemiaky s oškvarkami (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pečená červená kapusta s pyré z červenej šošovice a nutričné kvasnice ()
  • DEZERT: 100g Kysnutý jablkový závin (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Vajíčko plnené lososovou penou (3,4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hráškový krém s údeným pstruhom (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Rybacie nugetky so zemiakovo- cviklovou kašou a šalátom coleslaw (1,3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Hovädzia roštenka na koreňovej zelenine s dusenou ryžou a kapustovým šalátom (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT:300g Pečená cvikla s cícerom, avokádom a fetou (7)
  • DEZERT: 100g Vanilkové profiterolky s čokoládovým krémom (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov