Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

Business obedové menu je z technických príčin pozastavené.

2019/47 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/47 Obedové menu Nitra MIKADO

obedné menu v Hoteli MIKADO na 47. týždeň (18. - 22.11.2019)

PONDELOK - svetové pondelky USA    

  • PREDJEDLO: 80g Marinované kuracie krídelká ()   
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Polievka z pečenej papriky ()   
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Hot- dog so smaženou cibuľkou a slaninou (1,7,10)   
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Kuracia roláda plnená pórom, zemiaková kaša a cviklový šalát (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pečená zelenina s fetou a bazalkovým pestom (7,8)
  • DEZERT: 100g Vanilkový „Cheesecake“ (1,3,7)   

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Šampiňónový šalátik (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cesnaková polievka s opečeným chlebom (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Vykostené kuracie stehno z grilu s bylinkovým maslom, ryžou a rajčinovým šalátom (7,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Dusené teľacie s chrenovou omáčkou a parenou knedľou (1,3,7,9,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Placky z červenej šošovice s cviklou, listovým šalátom a sezamovým dresingom (3,11)
  • DEZERT: 100g Hruškový koláč s karamelom (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Syrová pena s hruškou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka so sušenými dubákmi (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia zapekané jablkom a enciánom, zemiaková kaša (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Slivkové knedličky s perníkovou posýpkou a maslom (1,3,7,8)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 200g Králik na cesnaku s pečenou tekvicou a bylinkovým cottage syrom (7)
  • DEZERT: 100g Citrónový rez so snehovými pusinkami (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Vlašský šalát (3,7,10)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kelová polievka s párkom ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacie prsia v cestíčku plnené oštiepkom, restované zemiaky a nakladaná zelenina (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Maďarský guláš s parenou knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Miešaný šalát s bulgurom, cícerom a pečeným karfiolom (1)
  • DEZERT: 100g Makovo- slivková štrúdľa s vanilkovým krémom (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Pena z údenej makrely s chrenom (4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolový krém s pažítkovým olejom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Losos s kôprovou penou s cviklou a baby zemiakmi (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Rigatoni s krevetami, cesnakom a rajčinami (1,2)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Morčacie prsia plnené modrým syrom, pečená tekvica a rukola (7)
  • DEZERT: 100g Kokosový rez s banánom a čokoládou (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov