obedné menu v Hoteli MIKADO na 47. týždeň (18. - 22.11.2019)
PONDELOK - svetové pondelky USA
- PREDJEDLO: 80g Marinované kuracie krídelká ()
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Polievka z pečenej papriky ()
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Hot- dog so smaženou cibuľkou a slaninou (1,7,10)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Kuracia roláda plnená pórom, zemiaková kaša a cviklový šalát (3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pečená zelenina s fetou a bazalkovým pestom (7,8)
- DEZERT: 100g Vanilkový „Cheesecake“ (1,3,7)
UTOROK
- PREDJEDLO: 80g Šampiňónový šalátik (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Cesnaková polievka s opečeným chlebom (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Vykostené kuracie stehno z grilu s bylinkovým maslom, ryžou a rajčinovým šalátom (7,10)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Dusené teľacie s chrenovou omáčkou a parenou knedľou (1,3,7,9,10)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Placky z červenej šošovice s cviklou, listovým šalátom a sezamovým dresingom (3,11)
- DEZERT: 100g Hruškový koláč s karamelom (1,3,7)
STREDA
- PREDJEDLO: 80g Syrová pena s hruškou (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka so sušenými dubákmi (7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia zapekané jablkom a enciánom, zemiaková kaša (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Slivkové knedličky s perníkovou posýpkou a maslom (1,3,7,8)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 200g Králik na cesnaku s pečenou tekvicou a bylinkovým cottage syrom (7)
- DEZERT: 100g Citrónový rez so snehovými pusinkami (1,3,7)
ŠTVRTOK
- PREDJEDLO: 80g Vlašský šalát (3,7,10)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Kelová polievka s párkom ()
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morčacie prsia v cestíčku plnené oštiepkom, restované zemiaky a nakladaná zelenina (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Maďarský guláš s parenou knedľou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Miešaný šalát s bulgurom, cícerom a pečeným karfiolom (1)
- DEZERT: 100g Makovo- slivková štrúdľa s vanilkovým krémom (1,3,7)
PIATOK
- PREDJEDLO: 80g Pena z údenej makrely s chrenom (4,7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Karfiolový krém s pažítkovým olejom (7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Losos s kôprovou penou s cviklou a baby zemiakmi (4,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Rigatoni s krevetami, cesnakom a rajčinami (1,2)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Morčacie prsia plnené modrým syrom, pečená tekvica a rukola (7)
- DEZERT: 100g Kokosový rez s banánom a čokoládou (1,3,7)