Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/48 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/48 Obedové menu Nitra MIKADO

obedné menu v Hoteli MIKADO na 48. týždeň (25. - 29.11.2019)

PONDELOK - svetové pondelky MAĎARSKO    

  • PREDJEDLO: 80g Lečo s klobáskou (3)   
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml „Jókayho“ fazuľová polievka (9)   
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g/300g Koložvárska kapusta s petržlenovými zemiakmi (1,3,7)   
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Morčacie ragú na hubách s maslovými haluškami (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Cícerové placky na miešanom šaláte s jogurtovým dipom (3,7)
  • DEZERT: 100g Vanilkový krémeš (1,3,7)   

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Syrový šalátik s cviklou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kapustová polievka so zeleninou (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kurací „Cordon bleu“ so zemiakovou kašou a kyslými uhorkami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Bravčové karé sous vide na hráškovom rizote so šafránom a parmezánom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Grilovaný syr s fazuľovým šalátom a kus- kusom (1,7)
  • DEZERT: 100g Mandľový rez (1,3,7,8)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Pažítkový cottage syr s pečenou paprikou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cícerový krém s mangoldom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Teľací guláš so žemľovo- šunkovou knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Ryžový nákyp s černicami a hruškou (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Grilované morčacie prsia, krém z cvikle a fety a pečená tekvica (7)
  • DEZERT: 100g Čokoládový koláč s hrozienkami a šľahačkou (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Marinované vajíčko s cibuľkou (3)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hrachová polievka s údeným (1,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kurací špíz so šampiňónmi v zemiakovom cestíčku, baby zemiaky a kapustový šalát (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Hovädzia roštenka so smaženou cibuľou, tarhoňa a cviklový šalát (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pečená jesenná zelenina s kozím syrom a rukolovým pestom (7,8)
  • DEZERT: 100g Kysnutý slivkový koláč ()

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Lososová pena s kôprom (4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kalerábový krém s jemne pikantnou strúhankou (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Treska so špenátovým krémom a pečeným zemiakom (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Vysmážaný karfiol s petržlenovými zemiakmi a tatárskou omáčkou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Grilované kuracie prsia s baby špenátom, fetou a olivami na rajčinovej omáčke (7)
  • DEZERT: 100g Gaštanová panna cotta s višňami (7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov