Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/49 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/49 Obedové menu Nitra MIKADO

obedné menu v Hoteli MIKADO na 49. týždeň (2. - 6.12.2019)

PONDELOK - svetové pondelky MAĎARSKO    

  • PREDJEDLO: 80g Mini lángoš s cesnakom a syrom (1,3,7)   
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml „Halászlé“ (4,9)   
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g/300g Kelový prívarok s vajíčkom a pečenou klobásou (1,3)   
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 250g Kura pečené so šampiňónmi, zemiakmi a syrom čedar (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Tekvicové lasagne so špenátom a gorgonzolou (1,3,7)
  • DEZERT: 100g „Doboška“ (1,3,7)   

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Bryndzová roláda s pažítkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zeleninový boršč s kyslou smotanou (7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kurací špíz so zeleninou na paprikových zemiakoch s kyslými uhorkami ()
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Pečené bravčové koleno s nakladanou zeleninou a chlebom (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Restovaná hliva s fazuľkou, rukolou a polentovými krutónmi (7)
  • DEZERT: 100g Slivková pena so škoricovou drobeničkou (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Nakladaný encián s cibuľkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Krúpová polievka so zeleninou (1,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčové soté v zemiakovej placke s kapustovým šalátom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Pečené buchty plnené slivkovým lekvárom a tvarohom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Morčacie prsia sous vide s grilovanou brokolicou a tekvicovým pyré ()
  • DEZERT: 100g Čokoládovo- banánová roláda (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Terinka z kačacieho krku s chrenom (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kapustová polievka so sušenými dubákmi ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracia roládka plnená bylinkami na syrovom kréme a restované baby zemiak (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Diviak pečený na pive s kapustnými strapačkami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Miešaný šalát s bulgurom, cícerom, pečeným karfiolom a rajčinovým pestom (1,7)
  • DEZERT: 100g Hruškové pité s rumovým krémom (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Syrová kroketka s brusnicami (1,3,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Pórová polievka s vajíčkom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Sumček na masle so zeleninovým rizotom (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Rigatoni s parmskou šunkou, rajčinami a smotanou (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 200g Králičí chrbát na cesnaku s baby špenátom a pečenou mrkvou ()
  • DEZERT: 100g Čokoládová pena s pečeným ananásom (3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov