obedné menu v Hoteli MIKADO na 50. týždeň (9. - 13.12.2019)
PONDELOK - "Vianoce"
Pozn.: Dňa 9.12. od 7:30-14:00 bude v hoteli prerušenie distribúcie el. energie, a z toho dôvodu budeme podávať iba jednotné obedové menu uvedené nižšie.
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml „Máčanka“ polievka z kyslej kapusty a sušených dubákov (7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Vysmážaný filetovaný kapor so zemiakovým šalátom (1,3,4,7)
- DEZERT: 100g Mandľová torta (1,3,7,8)
UTOROK
- PREDJEDLO: 80g Šunková pena s cibuľkou (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Karfiolová polievka s mrveničkou (1,3)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie ragú so zeleninovou ryžou a čalamádou (10)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Bravčové pečené s dusenou kapustou a knedľou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Hubové krupoto s pórom a kozím syrom (1,7)
- DEZERT: 100g Pečené hrušky s tvarohom a perníkom (1,3,7,8)
STREDA
- PREDJEDLO: 80g Cícerová pena s cviklou (11)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Šošovicový krém s vajíčkom (3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Teľacie dusené s chrenovou omáčkou a kysnutou knedľou (1,3,7,9,10)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Tvarohové knedličky s jablkami a škoricou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Kuracie placky s pečenou zeleninou a bylinkovým jogurtom (3,7)
- DEZERT: 100g Gaštanová roláda s višňami (1,3,7)
ŠTVRTOK
- PREDJEDLO: 80g Vajíčkový šalát (3,)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Cesnaková polievka so syrom a opečeným chlebom (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia plnené oštiepkom s restovanými zemiakmi a brusnicami (7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Údená krkovička s hrachovou kašou a smaženou cibuľkou (1)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Tekvicový koláč s modrým syrom a polníčkom (1,3,7)
- DEZERT: 100g Makovo-slivková štrúdľa s vanilkovým krémom (1,3,7)
PIATOK
- PREDJEDLO: 80g Šalátik z plodov mora (2,14)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Zeleninový krém s cesnakovými krutónmi (1,7,9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Rybací koláč s hráškom a kukuricou, zapečený zemiakovou kašou (3,4,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Morčacie stehno so špenátovým krémom a baby zemiakmi (7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Karfiolový šalát s beluga šošovicou, kôprovým olejom a fetou (7)
- DEZERT: 100g Pena z bielej čokolády s ananásom (3,7)