Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/50 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/50 Obedové menu Nitra MIKADO

obedné menu v Hoteli MIKADO na 50. týždeň (9. - 13.12.2019)

PONDELOK - "Vianoce"

Pozn.: Dňa 9.12. od 7:30-14:00 bude v hoteli prerušenie distribúcie el. energie, a z toho dôvodu budeme podávať iba jednotné obedové menu uvedené nižšie.

 

  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml „Máčanka“ polievka z kyslej kapusty a sušených dubákov (7)   
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Vysmážaný filetovaný kapor so zemiakovým šalátom (1,3,4,7)   
  • DEZERT: 100g Mandľová torta (1,3,7,8)   

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Šunková pena s cibuľkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolová polievka s mrveničkou (1,3)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie ragú so zeleninovou ryžou a čalamádou (10)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Bravčové pečené s dusenou kapustou a knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Hubové krupoto s pórom a kozím syrom (1,7)
  • DEZERT: 100g Pečené hrušky s tvarohom a perníkom (1,3,7,8)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Cícerová pena s cviklou (11)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicový krém s vajíčkom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Teľacie dusené s chrenovou omáčkou a kysnutou knedľou (1,3,7,9,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Tvarohové knedličky s jablkami a škoricou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Kuracie placky s pečenou zeleninou a bylinkovým jogurtom (3,7)
  • DEZERT: 100g Gaštanová roláda s višňami (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Vajíčkový šalát (3,)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cesnaková polievka so syrom a opečeným chlebom (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia plnené oštiepkom s restovanými zemiakmi a brusnicami (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Údená krkovička s hrachovou kašou a smaženou cibuľkou (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Tekvicový koláč s modrým syrom a polníčkom (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Makovo-slivková štrúdľa s vanilkovým krémom (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Šalátik z plodov mora (2,14)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zeleninový krém s cesnakovými krutónmi (1,7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Rybací koláč s hráškom a kukuricou, zapečený zemiakovou kašou (3,4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 200g Morčacie stehno so špenátovým krémom a baby zemiakmi (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Karfiolový šalát s beluga šošovicou, kôprovým olejom a fetou (7)
  • DEZERT: 100g Pena z bielej čokolády s ananásom (3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov