Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/6 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/6 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 6. týždeň (4.2 - 8.2. 2019)

PONDELOK - svetové pondelky USA    

  • PREDJEDLO: 80g "Waldorf" šalátik (7,8,9)    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kukuricový „Chowder“ s kuracím mäsom ()    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g BBQ Teľacie rebierka s pečenou fazuľou a zemiakom ()    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 220g Vysmážané kuracie stehná so zemiakovou kašou a kyslé uhorky (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Karfiolový koláč s valeriánou a tekvicovým olejom (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Jablkový koláč s javorovým sirupom (1,3,7)    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Marinované kuracie krídelká (6)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Polievka z pečených zemiakov s vajíčkom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Bravčová kotleta zapekaná zemiakovou kašou, kapustový šalát (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Hovädzí stroganov so zeleninovou ryžou (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Hubové krupoto s pórom a kozím syrom (1,7)
  • DEZERT: 100g Gaštanová pena s hruškou a čokoládou (7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Syrový šalátik (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Cícerová polievka s mrkvou ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kurací cordon bleu s petržlenovými zemiakmi a miešaným šalátom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Dolky s čučoriedkovou penou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Morčacie prsia (sous vide) s batatovým pyré, špenátom pestom (7,8)
  • DEZERT: 100g Višňová roláda s mliečnou čokoládou (1,3,7)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Plnené vajíčko (3,7,10)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová polievka s údeným mäsom (9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia so šampiňónovým ragú a zemiakovými gnocchi (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Bravčové vo vlastnej šťave so zemiakovo- vajíčkovým prívarkom, domáci zemiakový chlieb (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Cviklový šalát so šošovicou, kôprovým olejom a fetou (7)
  • DEZERT: 100g Pečené slivky s mrveničkou a čokoládovou zmrzlinou (1,3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Pena z údeného pstruha s chrenom (4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Špenátový krém s cesnakovými krutónmi (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Dusená hovädzia roštenka so smaženou cibuľkou, tarhoňou a cviklovým šalátom (1,7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Rigatoni so zeleninovo- rajčinovým ragú a parmezánom (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Lososový špíz na pečenej zelenine s cottage cheese (4,7)
  • DEZERT: 100g Mrkvová torta s pomarančovým mascarpone (1,3,7,8)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov