obedové menu v Hoteli MIKADO na 6. týždeň (4.2 - 8.2. 2019)
PONDELOK - svetové pondelky USA
- PREDJEDLO: 80g "Waldorf" šalátik (7,8,9)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Kukuricový „Chowder“ s kuracím mäsom ()
- HLAVNÉ JEDLO 1: 200g BBQ Teľacie rebierka s pečenou fazuľou a zemiakom ()
- HLAVNÉ JEDLO 2: 220g Vysmážané kuracie stehná so zemiakovou kašou a kyslé uhorky (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Karfiolový koláč s valeriánou a tekvicovým olejom (1,3,7)
- DEZERT: 100g Jablkový koláč s javorovým sirupom (1,3,7)
UTOROK
- PREDJEDLO: 80g Marinované kuracie krídelká (6)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Polievka z pečených zemiakov s vajíčkom (3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Bravčová kotleta zapekaná zemiakovou kašou, kapustový šalát (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Hovädzí stroganov so zeleninovou ryžou (7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Hubové krupoto s pórom a kozím syrom (1,7)
- DEZERT: 100g Gaštanová pena s hruškou a čokoládou (7)
STREDA
- PREDJEDLO: 80g Syrový šalátik (7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Cícerová polievka s mrkvou ()
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kurací cordon bleu s petržlenovými zemiakmi a miešaným šalátom (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Dolky s čučoriedkovou penou (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Morčacie prsia (sous vide) s batatovým pyré, špenátom pestom (7,8)
- DEZERT: 100g Višňová roláda s mliečnou čokoládou (1,3,7)
ŠTVRTOK
- PREDJEDLO: 80g Plnené vajíčko (3,7,10)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová polievka s údeným mäsom (9)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia so šampiňónovým ragú a zemiakovými gnocchi (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Bravčové vo vlastnej šťave so zemiakovo- vajíčkovým prívarkom, domáci zemiakový chlieb (1,3,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Cviklový šalát so šošovicou, kôprovým olejom a fetou (7)
- DEZERT: 100g Pečené slivky s mrveničkou a čokoládovou zmrzlinou (1,3,7)
PIATOK
- PREDJEDLO: 80g Pena z údeného pstruha s chrenom (4,7)
- POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
- POLIEVKA 2: 250ml Špenátový krém s cesnakovými krutónmi (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 1: 170g Dusená hovädzia roštenka so smaženou cibuľkou, tarhoňou a cviklovým šalátom (1,7,9)
- HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Rigatoni so zeleninovo- rajčinovým ragú a parmezánom (1,7)
- HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Lososový špíz na pečenej zelenine s cottage cheese (4,7)
- DEZERT: 100g Mrkvová torta s pomarančovým mascarpone (1,3,7,8)