Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2019/7 Obedové menu Nitra MIKADO

2019/7 Obedové menu Nitra MIKADO

obedové menu v Hoteli MIKADO na 7. týždeň (11.2 - 15.2. 2019)

PONDELOK - svetové pondelky USA    

  • PREDJEDLO: 80g Marinované morčacie krídla ()    
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Polievka z pečenej papriky ()    
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Domáci cheeseburger s hranolkami a šalátom coleslaw (1,3,7)    
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Kuracie soté v zemiakovej placke, kapustový šalát (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Grilovaný halloumi syr na šaláte z beluga šošovice (7)
  • DEZERT: 100g Vanilkový „Cheesecake“ (1,3,7)    

UTOROK

  • PREDJEDLO: 80g Bryndzová pena s pažítkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hydinový krém so zeleninou (1,7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Grilované kuracie prsia so zapekanými cestovinami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Bravčové karé plnené kyslou kapustou a klobáskou na pečených zemiakoch ()
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pohánkové rizoto so sušenými rajčinami, pečenou mrkvou a rukolou ()
  • DEZERT: 100g Hruškový rez s karamelom (1,3,7)

STREDA

  • PREDJEDLO: 80g Špenátovo-syrová roládka (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Fazuľová kyslá polievka s vajíčkom (3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčové karé sous vide na tekvicovom rizote s parmezánom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Cisársky trhanec so slivkami a škoricovou kyslou smotanou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Morčací špíz s karfiolovým pyré a pečenou cviklou ()
  • DEZERT: 100g Banánový koláč so šľahačkou (1,3,7,8)

ŠTVRTOK

  • PREDJEDLO: 80g Grilovaný oštiepok s brusnicami (17)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kelová polievka s párkom (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 180g Kuracie stehno z grilu s bylinkovým maslom, dusenou ryžou a rajčinovým šalátom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Diviak na koreňovej zelenine, zemiaková kaša a kyslé uhorky (7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Tekvicový koláč s fetou a polníčkom (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Snehová roláda s černicami (3,7)

PIATOK

  • PREDJEDLO: 80g Marinovaný sleď s cviklovým šalátikom (4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Zelerový krém so zemiakovou slamou (7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Pečený pstruh s kôprovou penou a baby zemiačikmi (4,7,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 170g Segedínsky guláš s parenou knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Grilované tofu s brokolicovým pyré a pestom so sušených rajčín (6,7,8)
  • DEZERT: 100g Gaštanový veterník s čokoládou (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov