Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2020/07 Obedové menu Nitra MIKADO

2020/07 Obedové menu Nitra MIKADO

obedné menu v Hoteli MIKADO na 7. týždeň (10. - 14.2.2020)

PONDELOK 10.2. - Svetové pondelky THAJSKO    

  • PREDJEDLO: 80g Kurací „Satay“ s arašidovým dipom (4,5,6)   
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml „Tom yam kung“ ostro-kyslá polievka s krevetami (2,4,6)   
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie prsia na zelenom kari s jazmínovou ryžou (4,6)   
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Bravčové stehno na „kyslo“ s maslovými haluškami (1,3,7,9,10)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT:300g Miešaný šalát s bulgurom, cícerom a pečeným karfiolom (1)
  • DEZERT: 100g Tapiokový puding s ananásom (7)   

UTOROK 11.2.

  • PREDJEDLO: 80g Špenátovo- syrová roládka (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hydinový krém so zeleninou (1,7,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Bravčový čiernohorský rezeň so zemiakovou kašou a sterilizované uhorky (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Restovaná kuracia pečeň na cibuľke, dusená ryža a cviklový šalát (1)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Placky z červenej šošovice na šaláte z pečenej zeleniny (3,7)
  • DEZERT: 100g Karamelová pena s jablkami a škoricovou mrveničkou (1,3,7)

STREDA 12.2.

  • PREDJEDLO: 80g Karfiol v cícerovom cestíčku s paprikovým dipom (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka s vajíčkom (3)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Kuracie soté v zemiakovej placke, kapustový šalát (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Slivkové knedličky s perníkovou posýpkou a maslom (1,3,7,8)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Grilované morčacie prsia s cviklovým pyré, polníčkom a kozím syrom (7)
  • DEZERT: 100g Čokoládová roláda s banánom (1,3,7)

ŠTVRTOK 13.2.

  • PREDJEDLO: 80g Grilovaný oštiepok s brusnicami (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Frankfurtská polievka ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Vysmážané kura so zemiakovo- cibuľkovým šalátom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 180g Diviak pečený na pive s červenou kapustou a knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Kus- kus s tekvicou, modrým syrom a vajíčkom 63° (1,3,7)
  • DEZERT: 100g Hruškový koláč s vanilkovým krémom (1,3,7,8)

PIATOK 14.2.

  • PREDJEDLO: 80g Rybací šalátik s hráškom a mrkvou (3,4,7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Karfiolový krém s krutónmi (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 150g Morský vlk s beluga šošovicou, brokolicou a citrónovou omáčkou (4,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Cestoviny Rigatoni so slaninou, rajčinami a mascarpone krémovým syrom (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 180g Králik na cesnaku so špenátovým pyré a pečenými batátmi ()
  • DEZERT: 100g Citrónový rez so snehovými pusinkami (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov