Biznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menuBiznis menu

Biznis obedové menu Nitra - Reštaurácia ROUGE - Hotel MIKADO

2020/08 Obedové menu Nitra MIKADO

2020/08 Obedové menu Nitra MIKADO

obedné menu v Hoteli MIKADO na 8. týždeň (17. - 21.2.2020)

Fašiangový týždeň

PONDELOK 17.2.    

  • PREDJEDLO: 80g Huspenina s octovou cibuľkou (9)   
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Ovarová polievka s krúpami (1)   
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 300g Pečené bravčové koleno s nakladanou zeleninou ()   
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Kuracie prsia plnené špenátom, syrový krém a zemiakový gratin (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT:300g Cviklový šalát s beluga šošovicou, kôprovým olejom a cottage syrom (7)
  • DEZERT: 100g Makové šišky (1,3,7)   

UTOROK 18.2.

  • PREDJEDLO: 80g Oškvarková pomazánka s cibuľkou (3,10)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Šošovicová polievka s údeným mäsom ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 250g Zabíjačkový tanier s čalamádou ()
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Kuracie prsia s mozzarellou na rajčinových špagetách (1,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Fazuľové placky s ľadovým šalátom, sušenými rajčinami a sezamovým dresingom (3,7,11)
  • DEZERT: 100g Zemiakový pampúch s orechmi a tvarohom (1,3,7,8)

STREDA 19.2.

  • PREDJEDLO: 80g Pečeňová paštéta so smaženou cibuľkou (1)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Hŕstková polievka (1,9)
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Moravský vrabec s dusenou kyslou kapustou a zemiakovou knedľou (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Dolky s jahodovou penou a mätovým cukrom (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 150g Morčacie prsia plnené sušenými rajčinami s hráškovým pyré a baby špenátom ()
  • DEZERT: 100g Kysnutý tvarohový koláč s hrozienkami (1,3,7)

ŠTVRTOK 20.2.

  • PREDJEDLO: 80g Šalátik z údeného mäsa s vajíčkom (3)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kelová polievka s párkom ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Roládka z prasiatka s restovanými zemiakmi a „alma paprikou“ ()
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 150g Kuracie prsia so zeleninou ratatuille a baby zemiakmi ()
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 300g Pohánka s pečenou zeleninou a modrým syrom (7)
  • DEZERT: 100g Fánky s horúcou čokoládou (1,3,7)

PIATOK 21.2.

  • PREDJEDLO: 80g Šunková pena s reďkovkou (7)
  • POLIEVKA 1: 250ml Slepačí vývar s domácimi rezancami a zeleninou (1,3,9)
  • POLIEVKA 2: 250ml Kapustnica so sušenými hubami ()
  • HLAVNÉ JEDLO 1: 200g Bravčové rebierka na cesnaku s kapustnými strapačkami (1,3,7)
  • HLAVNÉ JEDLO 2: 300g Špenátové rizotto s hráškom a parmezánom (7)
  • HLAVNÉ JEDLO 3 FIT: 180g Rybací špíz s rukolou, cícerom a avokádovým dipom (4,7)
  • DEZERT: 100g Tvarohové pampúšiky s lekvárom (1,3,7)

Jedlá v našom obedovom menu môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.
1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich.

Fotogaléria: Pre gurmánov